ЦСКА няма да подава жалба срещу Станислав Тодоров (видео)

15:02
ЦСКА няма да подава жалба срещу Станислав Тодоров (видео)
Ръководството на ЦСКА София взе решение да не подава жалба срещу главния арбитър Станислав Тодоров и неговата бригада на мача с Черно море във Варна, съобщиха от клуба.
Мотивът на клуба е свързан с факта, че съдийската комисия към БФС се самозезира, часове след края на въпросната среща, която ЦСКА загуби с 1:2.

"Като основен фактор в първенството, нашият клуб разчита на безпристрасността на комисиите, когато има случаи на ущърб от съдийско естество на един от двата състава, по време на даден двубой. Считаме, а и цялата ни спортна общественост видя, че на стадион "Тича" вчера, ЦСКА бе грубо ощетен от определени отсъждания, които според нас и мнозина родни футболни специалисти, са изцяло във вреда на нашия отбор.

Ето защо настояваме и вярваме, че съответните наказания за главния и страничния рефер, са задължителни и неминуеми", се казва в декларацията на клуба. За да подкрепи становището си, клубът прилага и запис на една част от решенията на Станислав Тодоров и Николай Христов.

Вижте видеото, показващо как ЦСКА е бил ощетен, ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BlackSea
05.11.2013 14:36

През Комунизма е имало само 2 отбора които са били толерирани,които са били със син и червен цвят на екипите*tongue*.Пишеш така сякаш Левски през тия години е печелил съвсем честно титлите си. Надявам се да осъзнаете скоро,че ако ЦСКА е печелил титлите си благодарение на тогавашната власт,то тогава кой е помогнал на Левски, колко бяха 14 титли ?А ,ако никой не им е помогнал,то тогава ЦСКА щеше да бъде 45 шампион на страната*wink*

manutd_forlife
04.11.2013 18:28

Какъв е смисъла да даваме? И без това БФС ще прави каквото си реши. Ясно е, че има определени хора и отбори , които са с определени привилегии.