"Милан страда от грешни трансфери"

14:48
"Милан страда от грешни трансфери"
Легендарният Фабио Капело даде мнението си за ситуацията в Милан.

Както е известно, дон Фабио постигна най-големите си успехи като треньор, когато бе начело именно на росонерите. Едва ли някой тифозо на тима може да забрави победата с 4:0 над дрийм тийма на Барселона на финала на Шампионската лига през 1994 година.

В сряда миланският гранд гостува на каталунците в среща от груповата фаза на Шампионската лига. Милан влиза в мача като тотален аутсайдер и това е нормално, като се има предвид, че росонерите са спечелили едва 12 точки в първите си 11 мача от Серия А.

"Има моменти, в които просто правиш грешните покупки и след това обикновено вината се търси в треньора", споделя Капело.

"Отдавна не съм говорил с Берлускони. Смятам, че Адриано Галиани се справя добре, ръководейки клуба. Въпреки това, никой не е безгрешен. И той имаше своите слаби моменти в последно време. Недопустимо е да загубиш футболист като Андреа Пирло на свободен трансфер, например", допълва специалистът.

Фабио Капело също така каза, че има голяма вероятност Рома да стане шампион през този сезон.

"Те са добър отбор и не участват в европейските клубни турнири, което е сериозен плюс за тях в конкретната ситуация", отсече Капело.

Селекционерът на Русия направи и сериозен комплимент към своя колега Антонио Конте.

"Този Ювентус е по-мотивиран и по-агресивен от моя Ювентус. Конте е направил колектив, който играе много компактно и организирано", заяви Фабио Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leather_rebel
04.11.2013 19:58

Милан страда от грешно управление. Няма ги Марко Ван Бастен, Рууд Гулит и Франк Рийкард. С този треньор и с тези играчи - толкова!

vlatkyn
04.11.2013 17:24

Комунистите начело с Балотели да падат по често

integral
04.11.2013 16:49

Да каже кои трансфери има в предвид ?

Luffy
05.11.2013 10:46

Човека не си е отишъл с листчето да дава цялостен отчет за работата на ръководството,видно е че огромен % от сегашните футболисти на Милан са крайно слаби и некадърни за да са там.Един свестен защитник няма,който да се доближава до играчите от преди 7-8 години,в халфовата взеха един Кака края на прозореца,а освен него,Монтоливо и донякъде може би Бирса са просто... . В атака имаш един Балотели и дотам другото е Ел Шаарави,но той освен че е почти винаги контузен от началото на сезона от идването на Балотели има 1-2 гола ако не съм в грешка,а за останалите уж нападатели няма смисъл да се говори и там положението наподобява това на Челси.