Торес: Сигурни сме в бъдещето на Ливърпул

13:30
Торес: Сигурни сме в бъдещето на Ливърпул
Испанският нападател на Ливърпул Фернандо Торес смята, че въпреки финансовите затруднения клуба има сили да постигне още много успехи.

"Не искам да играя никъде, освен в Ливърпул. Смятам, че ни очакват още много успехи и се радвам, че подписах нов договор именно с този тим. Добрите футболисти на мърсисайдци никога не биха подписали, ако не бяха сигурни в своето бъдеще. Смятам, че в най-близко бъдеще Ливърпул отново ще постига големи победи. Мениджърът знае кои позиции в отбора се нуждаят от подсилване. Какво и да предприеме, ние сме сигурни, че той знае какво върши и му имаме пълно доверие", заяви Торес.

Националът на Испания подписа с "червените" четиригодишен договор. Преди това дългосрочните си контракти с Ливърпул подписаха и други звезди: Стивън Джерард, Дирк Кайт, Даниел Агер, както и мениджърът Рафаел Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bidon
09.06.2009 16:01

Ливърпул може да са загубили титлите може да са във инансово затруднение.но винаги са били по силни от МАнчестър Юнайтед

niki_kts
08.06.2009 14:31

Един от най-добрите нападатели в света да не кажа най-добрия!Много правилно Торес отбеляза,че Ливърпул винаги е бил,е и ще бъде велик клуб,а той самият има шанс да се превърне в легенда на "Анфилд" *thumb_up*