Малага - Бетис, спечелен

16:54
Малага - Бетис, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 0 познати от 2 мача - 0% успеваемост

Залог на деня за 03.11.2013 г.



Малага изпитва сериозни финансови затруднения, но подобни домакински срещи трябва да бъдат печелени с всички възможни средства, за да не се замеси отборът в излишни неприятности в по-късната част на сезона. Реал Бетис има важен мач в Лига Европа след няколко дни и треньорът на зелено-белите заяви, че ще направи някои промени в стартовия си състав. Гостите имат доста проблеми от селекционен характер, защото лазаретът им е пълен, а програмата крайно натоварена. Малага е домакински тим и днес трябва да се възползва от някои предимства, а коефициентът за евентуална победа тук си струва.

Прогноза: 1; Коефициент: 2.05

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HeatAr29
04.11.2013 00:34

Браво за прогнозата.Последните 2 седмици бяха доста лош период и за самия мен,доста малка успеваемост записах,да се надяваме,че ще се променят нещата тази седмица!

putopalo
03.11.2013 18:31

Според мен Малага са се запътили към сегунда

valdes021
03.11.2013 20:18

По скоро Бетис, заради участието си в ЛЕ.Малага ще искат да се реваншират от тежката домакинска загуба от Селта Виго.Малага при гостуването на Еспаньол играха добре и можеха да спечелят мача. Според мен Малага ще бият,на Бетис им се събират 5 мача за 14 дни и умората ще повлияе *smile*