Ники Михайлов се контузи, пропуска днешния мач на Верона

14:06
Ники Михайлов се контузи, пропуска днешния мач на Верона
Николай Михайлов ще пропусне домакинския мач на Верона срещу Каляри, съобщават местните медии.

Двата отбора излизат по-късно днес на стадион "Бентегоди" в мач от 11-ия кръг на италианската Серия "А", като Верона се намира на шесто място в класирането, а Каляри е 14-и.

Вместо Михайлов, който получи травма в глезена по време на тренировка в четвъртък, старши треньорът Андреа Мандорлини ще заложи на Рафаел под рамката на вратата, както и на Николас на резервната скамейка. От състава на Верона, който спечели пет последователни мача като домакин, отпадат още контузените Есекил Чирилиано и Гомес Талеб. Наказан за срещата пък е Евангелос Морас.

"Не бива да мислим, че мачът срещу Каляри ще бъде лесен. Те са много силни на контраатака и се възползват отлично от празните пространства. Отборът им е задружен и играчите им ще се опитат да се докажат, защото загубиха в миналия кръг. Въпреки контузиите и наказанията, за нас се завръщат няколко важни играчи. Лука Тони ще играе, Агостини се завръща в състава, а Жоржиньо може би ще се нуждае от още малко време. Хуан Итурбе ще бъде със сигурност в титулярния състав", каза Мандорлини преди срещата с Каляри.

Старши треньорът засегна и темата за нов договор, защото настоящият му изтича в края на сезона. Запитан от журналисти, той отговори: "Не сме дискутирали подобно нещо. Аз съм съсредоточен върху настоящето и върху следващия мач".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

katal0neca
03.11.2013 16:00

Много здраво се закотви за скамейката на тези Верона, полусезона му замина дано поне през зимата да го дадат под наем, за да играе или да го продават направо!

rooney_fen_256
03.11.2013 14:29

Да, понеже ако не беше контузен щеше да е твърд титуляр... *nerd*

caramell
03.11.2013 15:46

хахаха тъкмо това щях да напиша :Д той все едно е контузен ( все е резерва )