Христо Стоичков се самопредложи на Цървена звезда

15:14
Христо Стоичков се самопредложи на Цървена звезда
Христо Стоичков се самопредложи за старши треньор на сръбския гранд Цървена звезда в интервю за местно издание.

От известно време насам се говори, че дните на Славиша Стоянович на скамейката на Звезда са преброени, а списъкът с негови евентуални наследници е наистина дълъг. Бившият национален селекционер обаче заяви за вестник "Наше новине", че е готов да застане начело най-титулувания сръбския клуб, а освен това разкри, че преди време дори е водил преговори за поста.

"Пикси (б.р. бившият президент на тима Драган Стойкович) е мой приятел. Истината е, че имаше някои разговори, но не се стигна до договор, защото той избра по-опитен треньор. От онзи момент обаче се промениха много неща. Аз пък съм доста по-зрял", казва Стоичков.

Той добавя: "Ще бъде хубаво, ако Джая (б.р. сегашният президент на Звезда Драган Джаич) се сети сега за мен, след като записах успехи като треньор. Аз съм готов да започнем преговори, особено с човек като него. Драган знае как се прави добър отбор и успешен клуб. Не знам дали Звезда търси нов треньор, но аз съм често в Белград, така че кой знае, може един ден да се озова начело на Цървена звезда".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BuTaMuH_1997
01.11.2013 08:25

Извинявай ,но Ицето се справи много добре при нас в Литекс ! Направи много за нас започна от нулата 0 -> и завършихме на 5та позиция(юношите) да много повече можеха ,но както казвам започнаха от нулата и направи много за отбора(Атон Недялков,Симеон Славчев и др).И много по лесно стана за Сръбския специялист като купи 2-3 попълнения и мачкаме наред.До колкото за Стоичков мисля ,че е най-правилният вариант да отиде в Сърбия.*wink*

best_WINNER_bg
31.10.2013 20:23

Къде бе мистър Кюрд? Явно сега и Звезда трябва да закриваме. Литекс не успя за твое съжаление.