Нов провал за Ботев, канарчетата взеха само точка от последния (видео)

15:56
Нов провал за Ботев, канарчетата взеха само точка от последния (видео)
Пирин Гоце Делчев и Ботев Пловдив завършиха при резултат 1:1 на Градския стадион в Гоце Делчев. Това бе първият мач от 15-я кръг на А група.

Домакините излязоха напред в резултата при първата си атака за двубоя. Панайотов матира Стаховяк със силен изстрел от далечна дистанция, който попадна в долния ляв ъгъл на вратата.

Ботев бе по-активният отбор на терена, но жълто-черните изглеждаха безидейни срещу наситената отбрана на домакините.

Все пак, в 35-та минута Фиданин спря с ръка центриране на Ромарио Кортзорг в наказателното поле на своя тим. Реферът Иван Кирилов отсъди дузпа за пловдивчани. Валери Домовчийски застана зад топката и буквално я подаде в ръцете на Абди Абдиков.

В самия край на първата част Ромарио изравни след впечатляваща солова акция и плътен удар с левия крак по диагонала.

След почивката Ботев имаше териториално превъзходство, но въпреки това Пирин често застрашаваше вратата на Стаховяк с мълниеносни контри.

Четири минути преди края Кирилов даде дузпа и за домакините след игра с ръка на Джинич в пеналта на Ботев.

Лазаров стреля от бялата точка, като Стаховяк прояви блестящ рефлекс и спаси.

В крайна сметка двата тима поделиха точките. Това е трети пореден мач, в който Ботев не успява да спечели.

Пирин (Гоце Делчев) - Ботев (Пловдив) - 1:1 (1:1)

Голмайстори: 1:0 Васил Панайотов 12, 1:1 Ромарио Кортзорг 45+2

Пропуснати дузпи: Валери Домовчийски (Ботев) 36, Петър Лазаров (Пирин) 87

Стадион: Градски

Зрители: 1000

Главен съдия: Иван Кирилов

Жълти картони:

- Пирин: Атанас Фиданин, Мартин Газиев, Димитър Пиргов, Веселин Марчев

- Ботев: Томаш Иршак

Състави:

Пирин: Абди Абдиков, Мурад Ибрахим, Атанас Фиданин, Димитър Пиргов, Петър Лазаров, Мартин Газиев (79-Борислав Хазуров), Антон Киров, Васил Панайотов, Веселин Марчев, Марио Близнаков (82-Иван Стоянов), Костадин Башов (84-Драги Коцев)

Ботев: Адам Стаховяк, Елведин Джинич, Артур Енрике, Бобан Грънчаров, Костадин Дяков (46-Вандер Виейра), Йордан Христов, Борис Галчев, Томаш Иршак, Валери Домовчийски (71-Луис Педро), Ромарио Кортзорг, Иван Цветков (59-Станислав Костов)



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stefanBG111
30.10.2013 21:39

Абе вие сте много ограничени да искате оставката на тренъора при положение че отбора няма победа само 3 мача в другите първенства и при 10 загуби не уволняват тренъора;Бенфика като не взеха 3 от купите до които бяха близо и не уволниха тренъора а вие като сте такива разбирачи станете вие тренери на Ботев като биеха се радвахте а сега като падат вместо да ги подкрепете вие ги нападате в Европа ако не се класират за 1/8 пак така ще ги критикувате отбора трябва да се подкрепя в трудните моменти като тези а не да обиждате тренъора и футболистите

bambambam
30.10.2013 21:08

Незнам още ли не сте разбрали че всичко в смешното ни първенство са СХЕМИ , от които вие губите , вие нервничите , вие се биете ? Колко време ви трябва да ви влезе в празните глави ? Публиката губи , но босовете печелят от това и докато не се спре с тази свинщина ще псувате по хора , които нямат вина , но нямат избор.

dido9730
30.10.2013 19:33

Пак българска работа, заради него в началото на сезона играхте най-добрият футбол заедно с Лудогорец, дайте му време не може всички да са първи и винаги да се печели. И ако не сте разбрали регламента този сезон в първите 26 мача трябва да си сред първите седем от там нататък почват директните двубои с всеки от първите седем за първото място, така че дори Ботев тогава да са седми пак имат равен шанс да станат шампиони,сезона е дълъг 38 кръга.И си мисля че в момента не се напрягат много много.Пр: Лудогорец мачкат наред, но в края на сезона могат да се уморят и друг да вземе титлата,така че тази година нищо още не се знае.

avalon2468
30.10.2013 19:27

Не господинчо Стоилов, бъдещето ти зависи от нас - феновете на " БОТЕВ " !! И ако не си разбрал това, значи настина си много твърдоглав и глупав ! Събирай си правилната пасмина, която доведе в отбора и заедно с твоя Крив прав заминавайте за говеждото Подуене !! Дори утре г-н Василев да те остави като треньор, ние няма да те оставим !!! Не виждаш ли, че и отбора не те иска и не изпълнява глупавите ти разпореждания !! Да си заминават заедно с тебе и треньорите на "Раковски", че и те станаха за посмешище !! Как така успя да разбиеш отбора само за два месеца ?? Жалък си, жалки са и подлогите ти - треньори и отдавна свършили с футбола некадърници !!! Вън !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tagen
30.10.2013 17:52

Вие ако не разбрахте каква е схемата нямам думи трябва да сте 5 годишни :Д ботев падат -ботев уволняват мъри - Мъри в левски и вс е тип топ :Д

DuX4o0
30.10.2013 17:27

Този мач Ботев го реши да свърши Х . Ботев можеше да направи каквото си иска Гоце Делчев нямат думата тука.Причина за Х си я знаят само Пловдивчани : )

NickoRM
30.10.2013 16:16

Аве мноо съм зле...де тръгнах да играя БГ мач....

NickoRM
30.10.2013 16:31

И после ми обяснявай ,че нямало Мафияяяяяяяяя..

NickoRM
30.10.2013 16:30

Мда е...хем си знаех ,че така ще стане ,ама вчера го пускам 1,42 коеф ми дава....отиде ми стотака*devil*

kaizerabg
30.10.2013 16:25

Тва е най-голямата грешка ..... Да играеш Бг мач ......

Corazon_de_leoN
30.10.2013 16:24

И аз така брат, писах ги над 2.5, те две дузпи изпускат *erm*

madmaxxxx
30.10.2013 16:08

Мъри, моля те.... стягай куфарите, казвай на Сърмов и Домо и те да събират наилоновите торбички и марш на село, че ми писна на ку*а от вас!!!! Стабилен му бил поста на Мъри. На Мъри му е стабилна нула I.Q. теста. Да те еб* в калуна прост нещастен. Бич божий за българския спорт!!!!

Kireto1232
30.10.2013 17:11

Ама като летяхте в ,Европа го обичахте нали бе канари ? Смешници мястото май верно ви е в Б група !!