Кривия: Постът на Стоилов е много стабилен

10:04
Кривия: Постът на Стоилов е много стабилен
Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров-Кривия даде ясно да се разбере, че и дума не може да става за промяна на треньорския пост след двете поредни загуби - от Локомотив София и Левски, пише "Тема Спорт".

"Постът на Стоилов е много стабилен. Не може с лекота за два-три мача да се маха треньор. Мъри успя да изгради един силен Ботев, с който всеки се съобразява. Аз съм твърдо зад него, има и подкрепата на собственика. Много хора чакаха Мъри и аз да стъпим накриво, да излязат от дупките си и да започнат да плюят", коментира шефът при канарчетата. Той добави, че големият проблем на Ботев не са загубите, а слабата игра.

"През второто полувреме с Левски бяхме забравили да практикуваме футбола. Не сме в криза и зная, че феновете негодуват, но това е част от играта. Сякаш не искахме да играем с топката на "Герена". Футболистите явно бяха забравили указанията на Стоилов", добави Кривия.

"Единствено футболистите сами могат да излязат от тази ситуация. Ботев поне показваше стил, а в последния мач това го нямаше. Да, ще има загуби, но не трябва да бъдат такива като на "Герена". Не искам да обиждам никого, но ние по-слаб Левски няма да срещнем. Нас ни напуснаха или са контузени най-креативните ни играчи, но не се оправдаваме с това", добави спортният директор на Ботев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация