Задават се рокади в управата на Левски

09:33
Задават се рокади в управата на Левски
Задават се рокади в Управителния съвет на Левски. През лятото е планирано в нея да влезе и представител на новоучредения фенски тръст "Синя България", съобщава "Тема Спорт".

Собственикът на сините Тодор Батков е обещал това да се случи. Това означава, че най-накрая запалянковците на Левски ще имат човек в Управителния съвет, който да защитава техните интереси и най-вече да информира клуба за това как феновете се отнасят към всичко, което се прави. Очаква се това да се случи през лятото, когато е планирано и Общо събрание на клуба. То ще се състои, след като се капитализират задължения на Левски към собственика Тодор Батков и негови фирми.

В момента в Управителния съвет на Левски влизат петима души. Негов председател е Иво Тонев, заместник-председател е Георги Марков, а членове - финансовият директор Константин Баждеков, както и бившите футболисти на тима Николай Илиев и Димитър Иванков.

В близките дни халфът на Левски Владимир Гаджев трябва да продължи контракта си със сините. Той вече получи предложение от Тодор Батков. Националът държи да остане лоялен към сините. Иначе вече можеше да е подписал предварителен договор с друг клуб, тъй като настоящият му с Левски изтича на 30 юни. Гаджев ще получи значително увеличение на заплатата. В последните дни той е отклонил ново предложение от чужбина. Полузащитникът е бил желан от израелския Макаби Хайфа. Този отбор го е искал в редиците си от лятото като свободен агент. Гаджев обаче е отхвърлил офертата. През зимата той отказа на китайски клуб, на украинския Севастопол, където треньор е Ангел Червенков, както и на руския Урал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
17.02.2014 11:00

Хайде пак се почна с рокадите. Ако някой мисли че в УС ще влезне човек на феновете жестоко се лъже. Батков пак ще сложи негов си човек. Всичко е парлама . Трябва мустакатият да си ходи а не да прави някакви измислени рокади!