Ефективни присъди за двама привърженици на Рома

15:47
Ефективни присъди за двама привърженици на Рома
Двама привърженици на Рома получиха ефективни присъди след нападение на фен на Тотнъм през миналия ноември. Двамата мъже получиха съответно пет години и половина и четири години и половина затвор, реши римски съд.

Атаката, която е планирана съвместно с ултраси на Лацио, стана след мача от Лига Европа между Лацио и Тотнъм на 22 ноември 2012 година.

Група от маскирани хулигани нападна фенове на шпорите в заведение в центъра на Рим, като 10 англичани са получили наранявания, а един е намушкан няколко пъти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

branimir2
29.10.2013 17:36

Причината е само една!Понеже Тотнъм е еврейски отбор ,а тифозите на Лацио най много от всичко мразят точно такива изчадия като отбора от северен Лондон.Форца Лацио и мерда риомЪ.

YUNOFF
30.10.2013 06:37

Създадено от евреи хахахахаха. Преди 129 години Хари ''Дъ Хотспър'' както са му викали изобщо няма евреиски корени. Пълна скръб си ти. Go home you're drunk.

branimir2
29.10.2013 23:58

Работата е там ,че отборчето ви е създадено от евреи ,а Челси не е!А Щорите до ден днешен го държат евреи и феновете ви са горди с това.Не случайно групировката на Челси (Headhunters) през годините са мачкали и правели на кайма само фенчета на пилетата от севера. 'Аре у леу'' и запомни ,че никога няма да се (голям отбор в Англия).

YUNOFF
29.10.2013 19:59

Говорим за мнозинство във всяка държава има фашистки организации и колко процента от населението е в него 0,0001 % *joking**joking**joking**joking**joking**joking* Иначе говориш за еврейски отбори пък вашия се държи от такъв и то олигарх - перач на пари. Нашият собственик поне е покръстен протестант *lol**lol**lol**lol* пълна скръб си ти *party**party**party**party*. ''Аре у леу'' като не ти харесва нещо си дръж езика зад зъбите не се прави на многознаещ не ти се получава.

branimir2
29.10.2013 19:48

Защитавай си еврейското отборче ,но във всяка една страна която изброи има фашистки организации.Не се правя на фашист и то изобщо даже.

YUNOFF
29.10.2013 19:03

Кой е този целия свят само тъпите българи? Ходил ли си в Англия? Ами в Германия? Ами в Франция? Никъде не мразят евреите в нормалните държави. Да в циганските държави като Италия,Полша,България,Унгария може и да има такива работи ама на север хората са компетентни. А ти не се вживявай в голям фашист 'щото дори не си чел фаши ди комбатименто на Мусолини. Жив популизъм .Ама така е простите хора на всеки метър. Поне като твърдиш нещо защитавай го с аргументи не говори празни приказки нямам време за губене с идиоти.

branimir2
29.10.2013 18:38

Бяха фенове на Лацио и Рома (заедно) моето момче не пиши без да знаеш.Против евреите цял свят се съюзява и ги правят сапун.Гледай си утайката на Лондон и не се се прави на много компетентен.И като сте спечелили първи в Англия Евро турнир какво?Ами и Челси е първият лондонски отбор който е спечелил Шампионската Лига ,но никой не се хвали с този факт.

YUNOFF
29.10.2013 18:33

И за теб 5 години зад решетките добре ще ти дойдат и това не са били фенове на Лацио а фенове на Рома ако беше чел разследването щеше да знаеш. И само да кажа смешно е за отбора който пръв в Англия спечелва Евро турнир и да казваш смешен отбор от северен Лондон единственото смешно в тази публикация си ти.