Елфсборг - Малмьо, загубен

19:49
Елфсборг - Малмьо, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. октомври: 11 познати от 23 мача - 47.8% успеваемост

Залог на деня за 28.10.2013 г.



Тук мотивацията и в двата лагера ще бъде почти нулева. Елфсборг се намира в средата на таблицата и предвид че освен този мач ще изиграе само още един преди сезона да приключи. няма на какво повече да се надява. Негов приоритет ще бъдат мачовете в Лига Европа. Малмьо се нуждае от едва няколко точки. за да бъде сигурен шампион. като може още днес да узакони титлата си. В последния кръг Малмьо ще бъде домакин на последния Сириянска, който вече е изпаднат и първото му място изглежда почти гарантирана. Тези обстоятелства дават предпоставки да станем свидетели на атакуващи действия без излишни сметки от гледна точка и на двата опонента. Пет от последните шест срещи между съперниците приключиха с попадения и в двете врати и днес тази развръзка изглежда доста вероятна.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.62

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

think_twice
29.10.2013 09:14

и що не се потърси двойката тук? коефициент със "стойност" и логика за победа на госта