Никодимов: Защо Стойчо продължава да налага Сидибе?

09:33
Никодимов: Защо Стойчо продължава да налага Сидибе?
Бившият спортен директор на ЦСКА Аспарух Никодимов разкритикува представянето на Мамади Сидибе досега и говори за отношенията си със Стойчо Младенов.

"На мен лично Сидибе не ми харесва, но явно на треньорите им допада, щом продължават да го пускат. Може би моите разбирания са по-стари, сигурно има нещо модерно в него. Обаче от нападателя се иска да вкарва голове и така е било винаги. За какво ни е Сидибе, като не може едно попадение да отбележи? Уж за без пари е докаран, обаче му плащат заплата. Но на какво отгоре? Дойде от Висшата лига на Англия, а гол няма във вече пет мача в А група. Със същия успех можеше да играе Долапчиев, само дето той щеше да вкара гол, а освен това търпи развитие. А Сидибе вече е почти свършил, накъде да трупа още, на 34 години е. Но сигурно не разбирам от футбол, явно и от нападатели си нямам понятие, щом той играе като титуляр", заяви Паро.

"Не сме си говорили със Стойчо от много време на­сам. Вижте, аз не съм против човека, а против методите му. Нали разправяха, че събрали футболистите от плажовете? А те почти всички си бяха в ЦСКА, когато новото ръководство дойде в клуба. Само Сидибе, Хауърд и Милисавлевич пристигнаха по-късно. С Фо-Поре бяхме говорили няколко пъти през лятото. Бяхме поканили Вальо и Гъргоров да тренират с нас. Защо залъгват хората? Да, онези двамата, които взеха от Португалия - Морейра и Ревсон, наистина са ги докарали от плажовете - сигурен съм. Но другите си водеха подготовка с отбора. Нека малко по-скромно да действат", завърши Никодимов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация