Давид Сантон: Не бива да спираме Ибра, ако реши да си тръгне

17:47
Давид Сантон: Не бива да спираме Ибра, ако реши да си тръгне
Откритието на сезона в тима на Интер Давид Сантон, който бе повикан и в националния отбор на Италия е на мнение, че "нерадзурите" трябва да пуснат Златан Ибрахимович да си тръгне, ако пожелае.

"Това, което се случва не е хубаво за Интер. Ибрахимович е много важен за нас и се надявам да остане. Ако неговото желание обаче е да продължи някъде другаде, ние не бива да го спираме. Мога да му пожелая само успехи в бъдеще, тъй като Златан е страхотен професионалист", изрази мнението си Сантон.

Ибрахимович все по-често е спряган за трансфер в Барселона, а легендата на френския футбол Зинедин Зидан сподели, че би искал да види Златан в Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
07.06.2009 23:39

Най-добрия нападател в света в момента безспорно мега техничен играч пълне с идеи и перспективи обаче Реал е място за разваляне на звезди така че по добре да дой при нас у Рома *devil*

Jayfrog
07.06.2009 22:03

ХАХА напротив ако Реал го искат ще го имат повярвай ми *wink*

Alcaida
07.06.2009 18:29

Футболист като Ибрахимович, никога не би петнил кариерата си в тимчета като Реал *wink* Според мен ще си остане в Интер (не съм против обаче, да премине и в другият ми любим отбор - Барселона) *stop*