Челси - Манчестър Сити, спечелен

11:14
Челси - Манчестър Сити, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. октомври: 10 познати от 22 мача - 45.45% успеваемост

Залог на деня за 27.10.2013 г.



Последните три шампионатни изяви на Челси приключиха с опцията гол/гол. Най-скорошните четири мача на Сити в първенството също завършиха с наличието на попадения и в двете мрежи и като имам предвид игровите възможности и на двата тима, тук тази опция се оказва добър избор. Манчестър Сити компенсира пропуските в защита с мощни действия в атака, а Челси изпитва известни затруднения в офанзива, защото все още няма ясно изявен голмайстор, но играчите от втора позиция до момента умело компенсират това. Домакините ще преследват победа на всяка цена, а честите ротации в дефанса им в доста моменти позволяват на противниците им от малко наглед ситуации да успеят да се разпишат. Сити има какво да противопостави във всички компоненти и не трябва да се приема за евентуална изненада, ако небесносините си тръгнат с точка или три, но за тази цел те задължително трябва да отбележат.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.60

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HeatAr29
27.10.2013 12:51

На мен лично ми изглежда най-логично да завърши наравно мачът.Дотук и 2-те дербите,които изигра Челси завършиха наравно (с Юнайтед и Тотнъм).Сити изглеждат малко по-добрият отбор (лично според мен),но Челси са домакини,а дотук през сезона от 4 домакинства имат 4 победи (вярно е,че съперниците им не са от най-сериозните).Но както вече е споменато в предишния коментар дербито си е дерби,никога не се знае как ще завърши.Лично аз бих го играл Х или над 3.5 гола.

HeatAr29
27.10.2013 13:46

И аз си мислех за под 2.5 (както и се получи в мачовете с Тотнъм и Юнайтед),но с оглед на предишните мачове между двата отбор,които са доста резултатни, по-скоро бих рискувал с над 3.5. Като цяло точно този мач въобще не бих го играл,днес има къде-къде по предвидими срещи.

BoB_i_leshta
27.10.2013 13:39

Х може ,но за над 3.5 гола е доста трудно ,имайки предвид ,че треньор на Челси е Моуриньо ,а неговата цел в дербитата е да притъпи противника и отборът му да действа на контри. Лично за мен това е най-твърдият ПОД 2.5 в този тираж ,но ще видим все пак ,може пък и да греша . От мен 0:0/1:0

branimir2
27.10.2013 13:10

Взимай въжето и отивай до най близкото дърво.

Tesla
27.10.2013 12:23

Тоя мач може да се пусне всичко освен 1Х2, просто е толкова труден за оцелване, че...

sa6etoo
27.10.2013 12:19

Еййй гол/гол направо се застраховахте с тая супер трудна прогноза в дерби мач..