Дрогба: Ще говоря на четири очи с Анчелоти за бъдещето си

15:30
Дрогба: Ще говоря на четири очи с Анчелоти за бъдещето си
Нападателят на Челси Дидие Дрогба възнамерява да обсъди бъдещето си в тима лично с новия мениджър на "сините" Карло Анчелоти.

Голмайсторът сподели, че агентите му са имали неофициални разговори с шефовете на отбора, но самият той има желание да разбере влиза ли в плановете на Татко Карло. Едва след това Дрогба ще реши дали да удължи договора си с лондончани.

"Предпочитам да разбера от първа ръка плановете, които има Анчелоти, а след това ще реша кое е най-добро за мен. Имам договор с Челси и никой не ме е информирал, че ме искат от друг клуб. Моите агенти са имали неформални разговори с отбора през последните няколко дни. Искам да говоря с Анчелоти, за да разбера какво очаква той от мен в действителност. Чух добри отзиви за него. Той е голямо име, спечелил е много титли. Казаха ми, че той е много открит и отзивчив мениджър, а това е треньорският стил, който аз харесвам", заяви Дрогба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
08.06.2009 00:40

ако си за Челси .. надали ще го казваш. Той е машина. Аз не харесвам Челси, но Дрогба и Лампард .. няма как да не ги харесвам. Само заради тях мога да гледам мачове на Челси. Просто .. страхотни, велики играчи

Milan1989
07.06.2009 15:34

Ззз явно Дрогба не знае, че Анчелоти си е набелязал Роналдо и Инздзаги за нападение на Челси. А да и Креспо и Фигу за подсилване на отбора. А Дидие под наем в Милан да се обиграва *joking*
Ще остане на 100 % в Челси тоя -само някой да му дигне заплатата, че всеки сезон опява да се маха и после стой *smile*