Бистришките тигри - пряко по тв

13:45
Бистришките тигри - пряко по тв
За първи път в историята ще има пряко излъчване на мач на Витоша Бистрица - отбора на бившия премиер Бойко Борисов. На култовата дата 7 ноември, деня на Октомврийската революция, дебютантът в "Б" група гостува на Локомотив Пловдив от 16:30 ч в първи 1/8-финал за Купата на България. Не се знае дали Борисов ще пожелае да се включи в двубоя, който е планиран да се излъчи директно по Нюз7, информира "Труд".

Обикновено бившият премиер, чиято страст са футболът, каратето и тенисът, в последния момент решава дали да играе. Но и за първи път официален двубой, в който може да участва Борисов, ще бъде директно в ефира.

За да стигнат за първи път в историята си толкова далече в турнира, бистришките тигри победиха друг отбор от "Б" група - "Банско". Един от головете за успеха с 2:0 в реванша бе от дузпа и ако Борисов бе на терена, със сигурност щеше да изпълни наказателния удар. 54-годишният политик е картотекиран във "Витоша" със статут на аматьор и вече игра в "Б" група. В зависимост от развитието на първия двубой не е изключено и реваншът (засега на 27 ноември) да бъде даван пряко по ТВ7 или Нюз7.

В същото време окончателно стана ясно, че 1/8-финалните двубои ЦСКА - Левски ще са на 16 ноември и 19 декември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари