Интер взима Карвальо и \"Новия Ибрахимович\" през седмицата

14:29
Интер взима Карвальо и \"Новия Ибрахимович\" през седмицата
Интер е на път да да си осигури подписите на двама футболисти, които са в полезрението на Жосе Моуриньо от доста време. Според информациите, до броени дни шампионът на Италия ще привлече защитника на Челси Рикардо Карвальо и нападателя на Твенте Марко Арнаутович.

Специалния познава много добре качествата на португалския бранител, с когото работиха в Порто и Челси. Карвальо, който изигра може би най-слабия сезон в кариерата си през изминалата кампания, ще премине в Интер под наем срещу 2 милиона евро, а следващото лято "нерадзурите" ще могат да откупят правата му. Още утре въпросният трансфер може да бъде финализиран.

Младият австрийски талант Марко Арнаутович, наричан още "Новия Ибрахимович", също се очаква да стане играч на Интер през седмицата, въпреки че в момента е контузен и това за сега забавя сделката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hirtos
07.06.2009 21:17

Днес в сайта на "Таймс" четох, че Арнаутович и Челси са се договорили той да премине на Стамфорд, но все още има разногласия между Твенте и Челси за транферната цена.

Adrian000
07.06.2009 14:35

Искам само да добавя ,че Арнаутович в момента е със счупен крак ,но това няма да попречи на трансфера му ,двата трансфера са на 99% сигурни!