Щутгарт - Нюрнберг, загубен

14:59
Щутгарт - Нюрнберг, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. октомври: 9 познати от 20 мача - 45% успеваемост

Залог на деня за 25.10.2013 г.



Поне на хартия Щутгарт разполага с по-класна селекция и не само поради това е определян за фаворит в този мач. Шансове за Нюрнберг, който все още няма победа от началото на сезона тази вечер не липсват. Домакините няма да могат да използват редица основни изпълнители, сред които са Рюдигер, Дидави, Лайтнер, Рохас и Абделауе. За Нюрнберг днес дебют ще направи новият холандски треньор Вербеек, а това няма как да не принуди играчите да дадат най-доброто, на което са способни. По традиция петъчните мачове в Бундеслигата често са доста резултатни и днешния не трябва да бъде изключение. По една от последните три срещи и на двата тима приключи при резултат 3:3.

Прогноза: Над 2.5 гола; Коефициент: 1,65

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
25.10.2013 22:13

тия от австрия бая са се подиграли с тотото