Кредитът от загуби в Калиакра е изчерпан

17:20
Кредитът от загуби в Калиакра е изчерпан
След седем поредни загуби клубното ръководство на втородивизионния Калиакра Каварна смята, че кредитът от загуби в отбора вече е изчерпан и е време за промяна. Това каза пред БТА председателят на управителния съвет Красимир Тодоров в отговор на въпроса какво става в отбора, че от водещ в началото на първенството се смъкна на точка разлика от зоната на изпадащите.

Клубният председател уверява, че доста неща са променени, откакто начело на тима е Димитър Трендафилов и те са в добра посока. Съществени сред тях са някои вредни навици, останали от стария наставник и това ще се види още в събота, срещу Пирин Разлог.

Красимир Тодоров отчита, че негативната поредица от загуби се дължи и на липсата на достатъчно желание за победа. Това проличало ясно в Свищов в 10-тия кръг на първенството. С човек по-малко в продължение на 65 минути играчите на Академик се борили докрай и успели да спечелят първата си домакинска победа. Затова преди два дни той провел сериозен разговор с момчетата.

"Разговаряхме точно за това - да си върнем желанието за победа, защото сме професионалисти и играем само за победи", посочи Красимир Тодоров. По думите му настроението в отбора вече е повдигнато и очаква излизане от черната серия.

"От по-предната среща е контузен Християн Кожухаров, а Георги Христов е наказан след червения картон, получен в Свищов и ще почива този кръг. Футболистите ни обаче са равностойни и всеки има какво да даде, надяваме се и Трендафилов да сглоби състав, който ще победи Пирин от Разлог", каза още клубният председател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация