Андерлехт развя бялата кърпа в Шампионската лига

13:47
Андерлехт развя бялата кърпа в Шампионската лига
Пълен песимизъм демонстрира старши треньорът на белгийския Андерлехт Джон ван ден Бром след поражението с 0:5 у дома от Пари Сен Жермен в мач от Шампионската лига снощи. Той заяви, че е лудост да се смятат евентуалните шансове на отбора му за продължаване дори в Лига Европа.

"Още в течение на мача вчера имах много време, за да се примиря с поражението. Най-много съм разочарован от това, че ние отделяхме повече време на играта на Пари Сен Жермен, а не на това, което се бяхме разбрали да правим на терена. На десния фланг се получаваха нещата, но не мога да кажа същото за левия. Именно от там дойдоха и два гола в нашата врата, след които стана ясно, че всичко приключва", е цитиран да казва наставникът от днешните медии.

"Няма смисъл да мислим за класиране на 3-о място и дори Лига Европа, нямаме никакви шансове. Сега ни предстои важен двубой от първенството на Белгия и трябва да се настроим за него. Хубавото е, че когато ни предстои мач със Стандарт Лиеж, не се
налага да мотивирам допълнително футболистите", обяви Ван ден Бром.

След три изиграни кръга в група "С" Пари Сен Жермен има 9 точки, Бенфика и Олимпиакос са с по 4, а белгийците без актив. В следващия си мач на 5-и ноември Андерлехт гостува на ПСЖ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
24.10.2013 16:17

Нормално...не им омръзна да ги бутат в Белгия.Миналия сезон се насраха да свирят съдиите за тях, но сега се вижда, че нищо няма да направят.Този сезон и в Белгия всеки един отбор играе срещу тях като равен с равен и се получават адски добри мачлета, а и съдиите не ги бутат.Пожелавам им догодина да са извън Европа.