Барселона праща Къркич на \"Калдерон\" и доплаща за Форлан

10:13
Барселона праща Къркич на \"Калдерон\" и доплаща за Форлан
Баселона явно няма да се откаже лесно от желанието си да има Диего Форлан в състава си.

Неустойката по договора на уругваеца с Атлетико Мадрид е 36 милиона евро, което е доста сериозна сума и "каталунците" отказват да я платят. Тимът на Пеп Гуардиола обаче е готов с друга примамлива оферта.

Барса предлага на "дюшекчиите" бартерна сделка за Форлан, като разменната монета в случая ще се казва Самуел Ето\'о или Боян Къркич. Предлаганата сделка не изглежда толкова лоша, но Атлетико трудно ще задоволят финансовите искания на камерунския нападател. Затова "каталунците" вероятно ще предложат на мадридския тим следното: 20 милиона евро плюс Боян Къркич под наем на "Висенте Калдерон" за 2 години.

Диего Форлан отбеляза впечатляващите 32 гола през изминалия сезон, което породи сериозен интерес към него от страна на Реал Мадрид и Манчестър Сити. Последните информации от днес са, че италианските Милан и Ювентус също са по петите на нападателя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
07.06.2009 14:35

май май и двамата не разбирате много роден е 1979г. сега сме 2009г. простата сметка показва 30г.

MMM66
07.06.2009 11:59

GTonchev като не си компетентен по-добре не говори.Човека скоро навърши 31 години.Да те питам на колко е Анри,Дрогба,Гигс или Сколс.Че и нови договори подписаха.На колко години завърши Макелеле а?

GTonchev
07.06.2009 10:42

хахах кое за макс 3 години бе той изобщо няаа да направи нищо следващия сезон хаха това му е края на Форлан на 33 години ли там колко е и такиаа луди пари просто не е нормално хаха защо тогаваа Един Дзеко струва смешните 9 милиона а е едва на 23 години и направи БЛЕСТЯЩ сезон стигаа глупостии .... няаа да ходи никаде Форлан ще си играе на Калдерон и това другия сезон ще видите че няаа направи нищООО *joking*

Aeonflux
07.06.2009 10:24

Само колко са малоумни-дават невероятен млад талант,а вземат старче за макс още 2-3 години!