Стоев: Не сме фаворити срещу Черноморец, очаква ни тежък мач

11:53
Стоев: Не сме фаворити срещу Черноморец, очаква ни тежък мач
"Определено сме изправени пред един труден мач, в който в никакъв случай не сме фаворити, заяви днес Стойчо Стоев преди заминаването на шампионите от Лудогорец за мача с Черноморец Одеса от 3-ия кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа. Разградчани са
лидери с 6 точки от два мача и поради тази причина резултатът утре вечер е изключително важен за крайния изход в групата.

Лудогорец замина за Одеса с чартърен полет в сряда (23 октомври) от новия терминал на летището във Варна в 10.00 часа. Официалната тренировка на орлите е днес от 20.30 часа, като 30 минути по-рано Стоев ще даде пресконференция.

Лудогорец се прибира в България веднага след мача с Черноморец. Самолетът от Одеса се очаква да кацне на летището във Варна около 2,15 часа сутринта в петък. Днес обаче наставникът на шампионите също говори пред репортерите.

"Чувстваме се нормално, в Лига Европа сме. И предвид това, за нас всеки мач е труден. Ще се постараем да излезем с чест от двубоя в Одеса. Имаме по-добри позиции в групата в сравнение с някои от отборите, но не може да се каже, че сме фаворит.

На въпрос дали тежи поражението от Литекс в неделя с 2:4, специалистът отговори:

"Нямаме време нито да страдаме, нито да изпадаме в някакви паники. Мачът с Ловеч е забравен, извадили сме си поуките."

"Мисля, че Йордан Минев е готов за игра. Тренира с отбора и опциите ми са с една повече за избора на състав, което е хубаво. Не бих сравнявал отборите в нашата група, защото всеки един си има своите футболни достойнства и срещу нито един от другите два не ни е било никак лесно. Надявам се обаче така да пордължаваме и за в бъдеще", завърши Стоев.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReDeViL666
23.10.2013 13:36

Ако спечелят - ще са на крачка от 1/16 финал , а това за българският футбол е като трофей!*smile**cool*