Клоп: Бяхме фантастични срещу Арсенал

11:11
Клоп: Бяхме фантастични срещу Арсенал
Футболистите на Борусия Дортмунд с победата си над Арсенал демонстрираха своята зрялост, каза наставникът на немците Юрген Клоп.

Неговият тим победи Арсенал с 2:1 насред Лондон.

"Фантастична игра на моите възпитаници! Това беше гостуване на Арсенал, който в момента се намира в блестяща форма, но ние успяхме да им създадем много проблеми. Стана открит мач и благодарение на прекрасни комбинации ние измъкнахме победата. През последните 8 минути (след гола на Левандовски) наистина имахме трудности. Но все пак, отлична игра на отбора ми, който вече е зрял", коментира Клоп.

След три кръга Арсенал, Наполи и Борусия имат по 6 точки, докато Марсилия няма спечелена точка.

В следващия кръг Борусия посреща Арсенал на свой терен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IK_5
04.11.2013 18:12

Leather само искам да ти припомня , че единствено Арсенал миналата година успя да победи Байерн и дори бе близо да ги отстрани , тъй ,че не знам защо си мислиш , че Арсенал не е класен отбор , но все пак това е твое мнение и аз го уважавам *wink*

leather_rebel
27.10.2013 09:32

Борусия винаги играят на ниво! Естесвено, че ще бият Арсенал, без значение къде играят - Арсенал изобщо не са на нивото на големите отбори в Европа. От тази група, както се развиха нещата, напред продължават Борусия и Наполи.

DuFkaTa
23.10.2013 11:29

Жестока битка е тази група !!! Дано Дордмунд и Арсенал се класират...не че не ми харесва Наполи де но Арсенал и Дордмунд по ме кефят.

TheoWalcott14
23.10.2013 19:01

Имаш право *smile*

rooney_fen_256
23.10.2013 16:14

Аз лично нямам пристрастия към това кой ще се класира, но честно казано се радвам, че Борусия победи Арсенал и ги свали на земята, щото феновете им малко се позабравиха (не всички разбира се).