Треньор подаде оставка след побой над фен

10:51
Треньор подаде оставка след побой над фен
Старши-треньорът на елитния аржентински футболен клуб Килмес Нелсон Вивас подаде оставка, след като нападна привърженик на отбора след среща от шампионата "Инисиал". Вивас удари три пъти в главата запалянко на тима след края на домакинския мач срещу Атлетико Рафаела, завършил 1:1 в петък.

Специалистът се оплака, че при прибирането в съблекалните нервите му не издържали след реплика на фен, който му извикал "Съдиите ни ограбиха, а ти не направи нищо по въпроса".

"Съжалявам за постъпката си. По принцип съм спокоен човек и рядко изпускам нервите си. Наясно съм, че това не е поведението, който един треньор трябва да има", коментира 44-годишният бивш аржентински национал.

Вивас дебютира като старши на кормилото на Килмес през този сезон. Под негово ръководство отборът спечели 14 точки в 12 мача и заема 16-ото място във временното класиране.

Като футболист той започна и завърши кариерата си в Килмес, а освен това е играл още за Бока Хуниорс, Лугано, Арсенал Лондон, Селта Виго, Интер Милано и Ривър Плейт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация