Арсенал - Дортмунд, загубен

09:56
Арсенал - Дортмунд, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. октомври: 7 познати от 17 мача - 41.2% успеваемост

Залог на деня за 22.10.2013 г.



Както вече обърнах внимание в анализа на мача Наполи - Борусия Дортмунд, това че немците не са на нивото си от миналия сезон трябва да се приема за нещо напълно нормално и логично. Тогава Борусия вдигна летвата твърде високо, за да може и сега да я прескочи. Немците нямат необходимата ширина на резервната скамейка и достатъчно равностойни резерви за да бъдат конкурентни на Байерн в домашното първенство и да се справя успешно при гостувания на тимове като Наполи и Арсенал. Англичаните от години налагат много атрактивен и привлекателен стил на игра, а новото попълнение Йозил се оказва до момента липсващият елемент, който да материализира техните действия. Арсенал се намира във върхова форма и показва изненадващо висока успеваемост пред противниковата врата, а когато е домакин в Шампионската лига много малко тимове успяват да измъкнат точки на неговия стадион. Коефициентът си струва риска, а и дори да загуби, Борусия разполага с подходяща програма, за да запази шансове за второто място в групата.

Прогноза: 1; Коефициент: 2.30

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

panicheri
22.10.2013 21:28

Дано да стане зрелищен мач и по-добрият да победи. Прогнозирам 4-2 и победа за Арсенал.*beer*

think_twice
22.10.2013 14:21

ами ясно, благодаря. значи максимума им е Х тук.

think_twice
22.10.2013 13:45

Случайно някой да има информация какво е състоянието на защитниците Бритос и Зунига от Наполи и дали биха взели участие в мача днес?

dzhalev_71
22.10.2013 14:15

И двамата пропускат. Сунига го оперираха през уикенда и нямам идея колко време ще отсъства, докато Бритос ще е аут за 2-3 седмици.

think_twice
22.10.2013 10:25

Стойност като коефициент да, но е абсолютно троен, въобще не е по-слаба от миналия сезон Борусия(даже напротив), както и Арсенал не е на нивото нито на Барса, нито на Реал, нито на Байерн Мюнхен, както едва ли не се казва от всеки. Да, във форма са, но днес имат сериозен опонент. Може и да вземат мача, но и всеки друг знак е възможен.