Сините се отърваха само с глоби

17:49
Сините се отърваха само с глоби
Футболистите на Левски се отърваха само с финансови санкция след слабото представяне и загубата с 0:3 в дербито срещу ЦСКА в събота. Глобата ще бъде в размер на 30 процента от месечното възнаграждение за октомври на всеки един от играчите от състава.

Това стана ясно след днешната среща между собственика на сините адвокат Тодор Батков и спортния директор Христо Йовов. От ръководството на клуба са решили на този етап да не освобождават футболисти.

Както е известно, веднага след поражението от армейците Батков заяви, че е дошло време за генерална промяна, като се закани да спре финансирането на първия отбор, докато сините не покажат резултати.

"Имахме среща с президента и решихме футболистите да бъдат глобени. Всеки прие новината по различен начин. Аз по принцип винаги съм бил противник на финансовите санкции. Проблемът в случая не е в загубата. Левски е губил и ще губи още мачове, но лошото е, че не се видя необходимата мотивация за вечното дерби. Няма да гоним футболисти, но треньорите ще преценят кои да играят в следващите срещи. Със сигурност ще има промени в състава", коментира Йовов.

След ден почивка футболистите на Левски направиха днес следобяд тренировка преди домакинството на Ботев Пловдив от 14-ия кръг на "А" група в събота.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Joropaev
22.10.2013 10:55

Прекалено леко им се разминава на всички, и на играчите и на феновете (случката с Петев). В крайна сметка клуба има един собственик да си наложи волята (ако има) и да приключва драмата.

arsenal_87
21.10.2013 20:07

Приветкивия извинявам се но пиша от тела

LevskiSf92
21.10.2013 20:06

Е не омръзна ми честно..Тия у*айки взимат по 10 000 на седмица пари които аз не мога да изкарам за 5 години и вместо тия пари да се вложат в школата,за стадиона те ги дават на тия н*щастници дето мачовете им този сезон не са футбол а 2 часа агония на терена само срамят името на отбора ..

arsenal_87
21.10.2013 20:05

Е тва е мустака пак оака нещата аз лично искам да кажа следното,всички маимуни за ръка с всеки псевдо футболист на самолета и в куджамитисакатлъкспор там да си цъкат белот щот те друго не могат.А мустакачулгу ефенди специален поздрав от Лондон fuck off fat pig такива като тебе само им е мястото в приверливия анадолски зандан там ще си екстра мамка ....скапана

Balki89
21.10.2013 19:53

Не знаех, че Христо Йовов има собствен спортен директор. *joking**lol**joking**beer*

miro211
21.10.2013 18:22

Аз казах ли че Батков- цици тигани загорели тенджери и др. требва да си ходят за да има силен Левски сега стана мазало: Батков каза едно а върши друго, чист курвалък.

angel.bonev.908
21.10.2013 18:03

Гони чернилките. Да си ходят в четвъртия свят да играят, м*ма им загубена. Развалиха тотално отбора с всичките си циркаджийски номера. Нека да се залага само на тия, които имат сърце за да играят за Левски. А мазните негри нека си ходят, не само да прибират пачките, а резултат никакъв. Това е пълна гавра с футболна институция като Левски. Не го пожелавам на нито един друг отбор. Българските отбори трябва да вървят само нагоре, като Лудогорец, Ботев, ЦСКА също вече се оправиха (че и те го бяха закъсали по едно време) ... но така е цялостно със спорта в България, всеки мисли как да прибере паричките и за феновете и хората като цяло хич не го е*е....................

miro211
21.10.2013 18:29

Батков Батков трябва да си ходи- с него ще си отидат и мангалите!

Schweini31
21.10.2013 17:55

Ето за това Левски няма да се оправи заричат се нещо и накрая става друго и като им режете от заплатите ще ги накарате ли да заиграят по-добре или ще ги уплашите смешна работа.*erm*