Стефанов: Искам Радуканов да донесе победи

17:37
Стефанов: Искам Радуканов да донесе победи
Президентът Венцеслав Стефанов се надява Славия да играе значително по-добре при новия треньор Милен Радуканов. За момента белите се намират в зоната на изпадащите с актив от едва 11 точки.

"Всички имаме вина за това представяне на отбора. Бях твърдо убеден, че вчера Славия ще играе по съвсем друг начин и ще победим. Не съм водил преди снощи разговори с Милен Радуканов и това, че го харесвам като треньор, няма нищо общо със смяната на Асен Букарев. Просто Асен, като един достоен човек, влезе в съблекалнята и каза "аз не мога да продължа и не искам да си петня името с такива мачове". Аз съм му безкрайно благодарен, че той беше тук и смятам, че ще останем приятели. Ако бяха един-двама или трима футболисти - няма проблем, ще ги отстраним от отбора и ще приключат нещата, но някъде е нарушен балансът и се надявам да се върнем на победния път", заяви Стефанов на официалното представяне на Радуканов.

"Аз винаги съм желал всеки нов треньор да идва с безсрочен договор и отборът да върви, както искат и привържениците, но всеки един треньор трябва да има резултати. Искам Милен Радуканов да донесе победи. Победи и радост. Той има пълен картбланш и няма да се съобразява с никакви имена", каза още Венцеслав Стефанов.

Дебютът на Радуканов начело на Славия ще бъде в края на тази седмица срещу Берое в мач от 14-ия кръг в "А" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация