Шеф в Динамо Загреб се оттегля от футбола

16:28
Шеф в Динамо Загреб се оттегля от футбола
Изпълнителният директор на хърватския футболен клуб Динамо Загреб Здравко Мамич съобщи, че временно се оттегля от футбола поради здравословни проблеми.

"Това е най-голямата криза на Динамо от 2004 година насам. Компрометирахме всички цели за този сезон с изключение на шампионската титла. Заради това ми се наруши здравето и спешно трябва да отида на две операции", каза Здравко Мамич.

Здравко Мамич съобщи за временното си оттегляне на футбола на церемонията по откриването на хотел на Динамо на стадиона. "Мога да кажа още много неща за Динамо, за националния отбор, за селекционерите, но не искам да развалям този хубав ден, когато откриваме хотел на нашия стадион", каза Здравко Мамич.

Динамо Загреб започна новия сезон с елиминиране в баража за Шампионската лига от Аустрия Виена, а след това претърпя две загуби на старта в груповата фаза на турнира Лига Европа - с 1:2 като домакин на Черноморец Одеса и с 0:3 от Лудогорец Разград на Националния стадион "Васил Левски" в София. След елиминирането от Аустрия треньорът на Динамо Загреб Круно Юричич за трети път бе уволнен през последните няколко години. В хърватското футболно първенство Динамо Загреб има 8 победи, 3 равни мача и 2 загуби, колкото има и Хайдук Сплит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация