Локо Москва - Амкар, загубен

15:14
Локо Москва - Амкар, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. октомври: 7 познати от 16 мача - 43.8% успеваемост

Залог на деня за 21.10.2013 г.

 

Много стойност има в коефициента за предложената опция. Евентуалната победата на Локомотив Москва е едно от най-търсените събития от всички бетори в рамките на днешния ден и поради това линията й започва да се занижава и стойността просто изчезва. Амкар показва, че не е безобиден тим и вкарва с лекота, а навън пък е способен да поднася изненади. Ясно е, че столичани са в ролята на фаворит, но едва ли ще заслужат трите точки с лекота. Под ръководството на сегашния си треньор те бележат доста попадения, но и допускат равномерно. Днес домакините няма да могат да използват титулярния си вратар Гилереме, а Амкар показа, че наказва и най-малките колебания в противниковите защити, след като в най-скорошните си три визити се разписа цели седем пъти.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.90

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GalStan
21.10.2013 20:04

Жорка .....дано не залагаш на тези прогнози,че този месец незнам дали имаш 10% познати.

think_twice
21.10.2013 16:15

Мдааа, Виляреал показват невероятна игра тази година, баските пък са традиционно силни домакини, ще е интересен мач - гол-гол.

think_twice
21.10.2013 15:40

В днешния беден на залози ден какво бихте казали Кр. Палас и Билбао единици?

LMessi_Barca
21.10.2013 15:57

Най-вероятно няма да ти стане Билбао!!