Фърги: Дори Купата на Лигата ще е голям успех за Мойс

11:21
Фърги: Дори Купата на Лигата ще е голям успех за Мойс
Сър Алекс Фъргюсън призова феновете на Манчестър Юнайтед да проявят търпение към новия мениджър на тима Дейвид Мойс.

Наследникът на Фърги стартира слабо във Висшата лига, като вчера червените дяволи изпуснаха за втори пореден път да бият като домакини. Саутхямптън взе точка на "Олд Трафорд", след като стигна до изравнителен гол в последната минута.

"Дейвид има трудна задача пред себе си. Той трябва да продължи това, което правехме в клуба в последните 20 години. Мойс има тежка задача пред себе си и трябва да му се доверим", споделя сър Алекс.

"През този сезон шест отбора се борят за титлата. Ние, Сити и Челси сме големите фаворити. Арсенал стартира много силно и за момента води. Трябва да внимаваме за Ливърпул и Тотнъм, които също са потенциални претенденти. Ако през този сезон Дейвид спечели трофей с Юнайтед, това ще е огромен, масивен успех", заяви сър Алекс.

"Няма значение дали ще е Купата на Лигата, Шампионската лига, Фа къп или Висшата лига. Важно е Мойс да вземе купа в първия си сезон. В Юнайтед винаги сме имали приоритети. Дейвид е наясно с това. Надявам се той да започне да печели", каза още Фъргюсън.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petko9305
21.10.2013 21:15

Изказванията на САФ винаги са били странни, но това е неговият стил *smile*

whispersound
20.10.2013 19:23

Незнам.По предниа сезон беше нулев ама бяхме по добри ,а и САФ беше начело.Ама ако Мойс направи нулев сезон, и изтървем и четворката ,си мисля че доста ключови играчи ще напуснат,а привличането на класни такива ще стане доста трудно.Надявам се да не е така.Но при положение че държи добри на пейката и няма грам идея как да ръководи играта май май на там вървят работите.Не е въпроса ние да му даваме време .Играчите едва ли ще си пропиляват най силните години да го чакат да влезе в час.

Barsabg
20.10.2013 18:54

Големи сте фенове на Юнайтед но май не знаете че първите на години на великия Сър Алекс са били ужасни - бил е на ръба на уволнението,когато гол на негов играч в добавеното време спасява кариерата на Съра ... и какво стана после ... вижте какво написах и се замислете,може Мойс също да е така но махнете ли го повярвайте ми че ще почнете да ги мятате като носни кърпички!Идеите са му нови - ставате като феновете на Реал - не може от първите мачове по 3-0 5-0 и само победи ... Търпение,търпение!

Barsabg
20.10.2013 22:05

Пич аз този коментар го давам защото феновете искат да го разпънат!

caramell
20.10.2013 19:14

ЕМ аз какво написах по - долу.. играчи , който го спасява е Стив Брус с двата му гола *lol*

caramell
20.10.2013 18:17

Ами то и Фърги в първите 2 сезона на Юнайтед не стана шампион..според мене на Мойс трябва да му се даде време. За мене единствената му грешка беше , че не направи нищо на трансферния пазар.. и взе Фейлани по - скоро на пожар , отколкото като играч , който да му трябва в бъдеще. Има Кагава, има Чичарито.. до колкото зная тези играчи са здрави. Той се опитва на налага Уелбек.. Е БРАТЧЕ този е адското дърво, който каквото иска да ми казва. Все му дава шанс , но не виждам смисъл - Чичарито е опцията към която трябва да се стреми. Карик е 100 пъти по - добър от Фейлани в дефанзивен план... то ще се виде *smile*

Сигурно е , че шампиона е от ЛОНДОН!

holigan4e
20.10.2013 18:06

Сега гледайте как Юнайтед ,ще падне и от Реал Сосиедад както падна от Билбао. Не се заяждам , ама сте много зле в момента. Не , че скоро сте били силни. Свалете червените очила и си кажете как тоя Фърги ги караше да симулират играчите и как познаваше всички от ФА и свириха за него. Доста бой ядоха извън Англия срещу Базел и Билбао *wink* Определено Юнайтед в момента са на закономерно място.

petko9305
21.10.2013 21:26

Ти говориш за тогавашния сезон когато Базел съсипаха Ман.Юнайтед в групите и говориш за тва как САФ бил корумпиран заедно с ФА. Но я си спомни двата финала в ШЛ където и на два пъти отпаднаха от извънземната Барса, а САФ ги поздравяваше като истински джентълмен. Освен това Ман.Юнайтед стигнаха още два пъти на 1/4 финал, където просто съдиите ги отрязаха напълно, а да не говорим за мача Ман.Юнайтед-Р.Мадрид. Каквото и да говориш против този клуб то няма значение защото силните отбори не печелят само с корумпирани съдии от ФА или ШЛ ами те имат и класа нещо което по принцип ими липсва на отбори като Арсенал, Тотнъм, Ман.Сити, Валенсия, и много др. а тези които печелят трофейте като Барса, Р.Мадрид, Юнайтед, Челси, Байерн и др. са отбори с класа

overdrive
20.10.2013 16:50

Този сезон ще бъде много интересен и конкурентен. Вижте Светците какво правят например. Наистина още е рано да се каже каквото и да е. Дали Мойс е правилния човек дори след този сезон може да бъде рано да се каже. А и както каза един колега по-долу за вас това е по-добре донякъде. Отбора минавайки през този труден момент ще се отърве от много псевдо фенове ..

NoDiggity
20.10.2013 18:42

То няма лошо дори 2 сезона да сме с празни ръце. Все пак се очаква нещо такова. Въпроса е, че аз съм потресен от тактиката и от играта на отбора! Никаква идея, никаква скорост само едно безцелно връщане на топката! И това всякаш изведнъж стана, защото срещу Леверкузен не играхме перфектно, но поне играехме бърз и атрактивен футбол! Повечето предполагам страдат от същото като мен. Ясно е, че всяка година титла както беше при САФ няма да го бъде скоро. Той е НЕЗАМЕНИМ! Но поне отбора да се развива и да играе футбол какъвто приляга на грант, а не да треперим от Шахтьор и Светците до последно *smile*

rooney_fen_256
20.10.2013 14:46

Ако знаем, че Мойс е правилния човек, ще търпим, ако трябва и 5 години, защото после ще мачкаме, но аз лично имам сериозни съмнения дали той е правилния човек... Естествено има доста време за доста неща, но досега не съм обнадежден. Единственото хубаво нещо, в тази ситуация е, че ще се отървем от псевдо феновете. ЮНАЙТЕД ДО ГРОБ!!!

ApricotGarden
20.10.2013 15:17

Не сме го избрали аз, ти или някой друг, а Фъргюсън - само това ми е достатъчно, за да знам, че Мойс е точния човек.

NoDiggity
20.10.2013 13:21

С оглед на играта ни в последните 3-4 мача наистина ще е сензационен успех ако вземем дори и тази купа! Мойс не промени ли стила на игра и да почне да пуска правилните играчи сме до тука тоя сезон! Това да водим с 1 гол и да пазим цял мач резултат е просто комично! Това не е Пирин Гоцеделчев забога!

aa2
20.10.2013 12:22

''През този сезон шест отбора се борят за титлата. Ние, Сити и Челси сме големите фаворити.''

Извинявам се, не съм цитирал правилно изказването му.

aa2
20.10.2013 12:21

''През този сезон шест отбора се борят за титлата. Ние, Сити и Челси '' по имена тези 3 отбора са фаворити, но ми се струва, че само един от тях ще участва реално в битката за титлата.С тази игра Юнайтед не ги виждам как ще се борят за титлата, въпреки че е адски рано все още.За Сити нямам какво да кажа, тея са по-зле и от Съндърланд, но заради стотиците милиони наляти в отбора имат шанс да се борят за топ4.Челси е единствения реален претендент от тези 3 отбора, които Фъргюсън е изброил.

putlocker
20.10.2013 16:59

да не подценяваме Арсенал

durduland
20.10.2013 12:36

Рано е за много неща- все пак мисля че Юнайтед няма да имат проблем за топ 4. Мисля че Челси все пак ще е шампион, но както винаги тука се правят прекалено много изводи от прекалено малко мачове. След 1вия кръг например 80% от феновете на Арсенал искахте да разпънете Венгер, сега вече сте фаворити- рано е. За мен проблемите на Арсенал в защита ще се появят отново. С парите от новите тв права Лигата стана много конкурентна и ще видите че тази година шампионът ще е с много малко точки. Мачове с отбори като Суонзи, УБА, Саухямптън, Евертън, Нюкасъл, Вила ще бъдат изпитание дори и при домакинства.

United9
20.10.2013 12:05

Тази и другата година сигурно ще са нулеви няма как ще понесем прехода *smile*

miro211
20.10.2013 17:26

Какъв "преход"?! хората сменят треньори на сезона веднъж и пак бият ние ще правим ВЕЛИК преход. Като не става с Мойс вън и друг, няма да чакаме да му дойде менз..а