Уест Хям - Ман Сити, спечелен

15:18
Уест Хям - Ман Сити, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. октомври: 6 познати от 14 мача - 42.9% успеваемост

Залог на деня за 19.10.2013 г.



Доста ниско е оценена евентуалната победа на Манчестър Сити тук. Освен това на днешните гостите в сряда им предстои доста важен домакински мач в Шампионската лига срещу испанския Реал Сосиедад и няма как част от силите и концентрацията им днес да не бъдат запазени за тогава. От началото на сезона Сити няма победа като гости и смело може да се твърди, че настоящия коефициент за негова дебютна победа във визита е доста подценен. Гражданите допускат лековато голове, но с огромна лекота и посредством силните си изпълнители в атака се разписват. Уест Хям Юнайтед вкарва поне по веднъж в домакинските си изяви, а срещу грандовете често създава проблеми. Пет от последните шест срещи между тези съперници приключиха с опцията за голове в двете врати и сега същото събитие тук изглежда доста вероято, а и е добре оценено.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.65

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

viking25
19.10.2013 21:33

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.65 - брей тоя път позна

viking25
19.10.2013 21:32

Уважаемият прогнозьор има грешка не само в прогнозите, но и в информацията - Ман Сити няма мач с Реал Сосиедад, а гостува наЦСКА Москва, с Реал Сосиедад играе Ман Юнайтед!

Aguero16
19.10.2013 16:56

Разбира ги адаша, Уест Хям имат 7 гола от началото на сезона, а Сити 2 години подред са с най-добрата защита в ВЛ (според допуснати голове), та не знам как ще ни вкарат.