Хофенхайм - Байер Леверкузен, загубен

10:37
Хофенхайм - Байер Леверкузен, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. октомври: 6 познати от 13 мача - 46.15% успеваемост

Залог на деня за 18.10.2013 г.



Традиционно  Байер Леверкузен рядко среща затруднения при спечелването на визитите си на този опонент, но сега обстоятелствата са доста различни и знакът в полза на гостите днес изглежда най-малко вероятен. Следващата сряда на аспирините им предстои изключително важен домакински мач в Шампионската Лига срещу Шахтьор Донецк и сериозна доза от силите и концентрацията  им ще бъдат запазени за идната седмица. Леверкузен вече спечели три точки в турнира на богатите и ако победи и в предстоящия мач ще запази пълни шансове за едно от първите две места в групата. Хофенхайм стартира новата кампания показвайки, че няма намерение да достига до нови драми в края на сезона свързани с неговото оцеляване. Домакините днес са ръководени от треньор, който се намира в много добри отношения с играчите и те играят не само за себе си и колектива, но и за него. Не трябва да се подценява фактът, че от началото на новия сезон Хофе е невероятно резултатен домакин и бележи поне по две попадения при всяка своя среща на собствения си стадион. Концентрацията и степенуването на целите в настоящия момент трябва да направят така, че домакините трудно да загубят днес. Предложеният коефициент, дори за двоен шанс, тук съдържа стойност при наличните обстоятелства.

Прогноза: 1Х; Коефициент: 1.83

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beneficato1
19.10.2013 14:18

На мен бетвиктор си го изплатиха без проблем-не би трябвало да има проблем -съдията е зачел гола ,ако някой ще го отнася това е той*beer*

rulzzz
19.10.2013 12:55

Тия от бет365 още не са ми изплатили печалбата от този мач*sad*

GalStan
19.10.2013 00:33

4 от 4 *smile*...много доволен! Сотирка...доста слаб месец като прогнози,че и с 2 знака.

mistral
18.10.2013 23:52

На мен ми го изплатиха този гол. Дори да се преиграе мачът (което няма да стане) бъкмейкърите ще се съобразяват с вече получения резултат. Иначе - много неспортменска проява на Кислинг, доколкото видях съдията го попита и той се направи на ударен.

kalin.iliev3
18.10.2013 23:29

Господин Сотиров, как се процедира със скъсаната мрежа, интересува ме за нас залагащите..?
Ще ни зачетат ли резултата?

GalStan
18.10.2013 16:21

Днес играх Алтах - Лиеферинг с 4 прогнози : 1; 1(хк) ; гол/гол и над 2,5

LoNsDaLe_
18.10.2013 15:39

Over 2.5-@1.80 от мен на Зенит-ЦСКА. На кратко Зенит играе шампионски последните мачове и просто размазва всички с голова разлика- страховита атака водена от Хълк,Кержаков, Дани и Витсел. ЦСКА напоследък се дъниха, но след почивката за националните отбори със сигурност ще са мотивирани. А и честно казано те правят положения, но ги изпускат- атаката им личат имена като Хонда, Муса, Тошич и Цубер.