Световното първенство в ОАЕ започна с голеади (видео)

21:08
Световното първенство в ОАЕ започна с голеади (видео)
Представителните отбори на Бразилия и Уругвай започнаха обещаващо участието си на Световното първенство за юноши до 17 години, което се провежда на територията на ОАЕ.

На стадион "Мохамед Бин Зайед" в столицата Абу Даби в мач от група "А", изгряващите звезди на бразилския футбол разгромиха съперниците си от Словакия с 6:1.Нападателят Москито се отчете с хеттрик за убедителния успех на Селесао, съотборникът му в атака Кайо Рангел отбеляза един гол, а крилото Натан се разписа на два пъти. Почетното попадение за Словакия пък бе дело на Денис Вавро в 68-ата минута.


BRAZIL U17 VS. SLOVAKIA U17 6 - 1 by dule-kaltz1966

В другия мач от групата Хондурас победи домакина ОАЕ с 2:1. Фреди Медина откри резултата в 20-ата минута в полза на тима от Централна Америка, а 6 по-късно Султан Ал Шамси си изпроси червен картон и остави състава на ОАЕ в намален състав. Въпреки това домакините успяха да възстановят равенството чрез Кхалед Зайед в 33-ата минута, но малко преди последния съдийски сигнал Брайън Веласкес се появи на сцената и донесе трите точки на Хондурас.

Юношите на Уругвай бяха още по-категорични. Те разпиляха Нова Зеландия със 7:0. Франко Акоста и Леандро Отормин отбелязаха по два гола за категоричната победа на урусите, а Франко Писичильо, Факундо Оспиталече и Кевин Мендес добавиха по един.

Италия също не сбърка и се изравни по точки с Уругвай на върха в група "В". Адзурите се наложиха над Кот д'Ивоар с 1:0. Единственото попадение в срещата отбеляза Лука Видо, който се разписа в първата минута на второто полувреме.

Още подробности за Световното първенство за юноши до 17 години може да видите ТУК.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация