Хорсенс - Кьоге, спечелен

16:05
Хорсенс - Кьоге, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. октомври: 5 познати от 12 мача - 41.66% успеваемост

Залог на деня за 17.10.2013 г.



И днес сигурността трябва да бъде водеща, предвид безкрайно бедния тираж, с който ни се налага да се съобразим. Хорсенс изпадна от елита на Дания в края на миналия сезон и сега изглежда логично да се опита да се включи в битката за промоция. Изявите му до този момент трудно могат да се определят като силни, защото спечели едва половината от домакинските си изяви, а голяма част от съперниците му бяха тимове, намиращи се под него в класирането. Кьоге завърши миналия сезон в средата на класирането на настоящата дивизия и сега не стартира много убедително. Домакините няма да могат да разчитат днес на два от титулярите си Агер и М.Расмусен и това също вероятно ще окаже влияние и изненада в полза на гостите не е невъзможна. До момента Кьоге визитира пет пъти през новата кампания, като падна едва два пъти и нито веднъж с повече от гол разлика. Ако тенденцията Хорсен да не бъде убедителен, а Кьоге корав гост се запази, то тази прогноза следва да се окаже успешна.

Прогноза: победа за Кьоге при +1,5 гола (АХ); Коефициент: 1.50

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
18.10.2013 08:37

Той г-н Сотиров ги прогнозира в 90-тата минута и затова понякога не познава а колегите му публикуват страницата на следващия ден ...

sluchainik
17.10.2013 17:50

ебати смешната прогноза Хорсенс здраво 1ца тука

Bookie
17.10.2013 22:13

За малко да познаеш *joking**joking**joking*