Ферара определил ненужните, променя схемата на Юве

10:10
Ферара определил ненужните, променя схемата на Юве
Бившият защитник на Ювентус Чиро Ферара, който вчера официално бе назначен за треньор на "бианконерите", вече е готов със списъка на ненужните футболисти.

Давид Трезеге е първият сигурен напускащ, а освен него при добри оферти ще бъдат продадени още Тиаго, Кристиан Поулсен и Мауро Каморанези.

Ферара предвижда и коренна промяна в стила и тактическата постройка на "старата госпожа". Новият наставник ще опита да избере най-подходящата схема за играта на новото попълнение Диего.

"С Диего в състава ще използваме схема, различна от тази през последните 2 сезона, но би било погрешно да градим отбор около него. Той е голям шампион, но Юве не може да си позволи да бъде без План Б, когато Диего отсъства. Ще използваме схема 4-3-1-2, но тя може да се трансформира в 4-3-2-1 или в 4-2-3-1, в зависимост от обстоятелствата. Като се имат предвид качествата на футболистите, с които разполагаме в момента, бих казал, че 4-3-1-2 е най-доброто решение", съобщи Ферара.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deko1991
06.06.2009 13:33

единствено за трезеге ужасно не съм съгласен

ivica
06.06.2009 12:37

Очаква се Юве да вземат Горан Пандев от Лацио.Юве и Пандев са постигнали споразумение за контракта, единствен проблем може да се окаже президента на Лацио Лолито който иска 20 милиона евра за нападателя.

vladovichev
06.06.2009 11:33

Тиаго и Поулсен АУТ - yes !
Атака за Давид Силва, Ебуе и Андреа Досена трябва.
Ф.Канаваро, Д'Агостино и Диего до момента са добри трансферни решения, но е ясно че при продажба на Каморанези оставаме без титулярните флангови играчи/Недвед и Мауро/ и трябват трансфери. Ако приемем, че Д'Агостино ще играе по единия фланг, то Силва би бил перфектен по другия. А бековете са си пълна трагедия, така че си мисля - Ебуе и Досена, които не са желани от клубовете си и ще струват не повече от 12 милиона общо /по 5-6 мил./ ще са перфектни за бекове. за мен конкуренцията в атака си е добре и без привличането на нови играчи. Трезеге, Каморанези и Недвед - ЗАВИНАГИ ЕДНИ ОТ ЮВЕ !!!