Херона - Депортиво Алавес, загубен

17:40
Херона - Депортиво Алавес, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. октомври: 5 познати от 11 мача - 45.5% успеваемост

Залог на деня за 16.10.2013 г.



Тези два отбора се подвизават в една и съща дивизия, а по-рано през сезона (в първия кръг от новото първенство) Херона беше домакин на този опонент и го победи с 1:0. Днес нова победа за същия тим е най-вероятният знак поне на теория. Депортиво Алавес има купчина проблеми с контузени основни изпълнители. От вчера в лазарета се подвизава и още един титуляр Ягоба Беобиде. За днешния мач треньорът на гостите заяви, че няма да може да направи желаното количество промени, защото разполага с доста малко състезатели. Херона подхожда мотивирано към този турнир и начинът по който преодоля миналия  кръг (губеше като домакин с 0:1 до 85 минута от Понферадина, но с две попадения в редовното време спечели) го потвърждава. Интересът към тази надпревара изглежда по-голям в лагера на домакините и при този коефициент подкрепата в тяхна полза е просто задължителна. В следващия кръг съперник на победителя тук ще бъде тим от Примера дивисион и приходи от билети и телевизионни права няма да липсват, но Алавес е способен да се лиши от тях поради влошената си ситуация около селекцията, а и поради това, че оцеляването за цел номер едно през настоящата кампания.

Прогноза: 1; Коефициент: 2.20

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

810ofclubs
16.10.2013 20:34

Не го намирам никъде този мач,помогнете...

joro_sotirov
16.10.2013 21:09

Мачът е с начален час 22:30 както и тук е написано, а е от турнира за Купата на Испания *wink*