В Берое определиха жребия като тежък

13:02
В Берое определиха жребия като тежък
Берое (Стара Загора) ще трябва да елиминира шампиона Лудогорец на осминафиналите в турнира за Купата на България, ако иска да продължи защитата на трофея си от миналия сезон.

Двама отбора се паднаха един срещу друг на осминафиналите на надпреварата, като разградчани са домакини в първата среща. Маркетинг директорът на зелено-белите Ваня Дзаферович определи Лудогорец като "като най-тежкият възможен съперник".

"Ще срещнем най-силния отбор в България. Те играят в европейските турнири, много добре, освободени. Ние се представяме добре срещу тях по принцип. Надявам се да направим това и в тези два мача за купата и да ги отстраним. Мисля, че можем", каза Дзаферович.

Берое победи Лудогорец с дузпи и спечели Суперкупата на България през лятото. Старозагорци обаче изостават в класирането в "А" група и единственият реален вариант за класиране в Европейските турнири минава през ново спечелване на Купата.

"Целта ни ще бъде отново да спечелим Купата, но в този турнир не могат да се правят никакви планове. Играят се два мача, в които всичко може да се случи. През първенството трудно ще се преборим за призовите места, въпреки че има още много мачове и нещата могат да се променят. За Европа единственият реален вариант за нас е Купата", каза Дзаферович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари