Уругвай би Аржентина, но ще играе бараж срещу Йордания

09:51
Уругвай би Аржентина, но ще играе бараж срещу Йордания
Националният отбор на Уругвай победи Аржентина с 3:2 в последния ден на световните квалификации от зона КОНМЕБОЛ, но все пак ще трябва да играе бараж срещу Йордания, зона Азия, за място на финалите в съседна Бразилия. Това стана ясно след мача между класиралите се Чили и Еквадор, които завършиха при резултат 2:1 в полза на домакините от Сантиаго.

Първото полувреме на мача в Монтевидео предложи много емоции на препълнените трибуни, след като Кристиян Родригес в шестата минута и Луис Суарес от дузпа в 34-та даваха на два пъти аванс на уругвайците, но гостите от Аржентина стигнаха до изравняване с попадения на Макси Родригес. Уругвай започна силно и второто полувреме, в чието начало Единсон Кавани отбеляза решителния трети гол, който обаче само остави Уругвай на петото място.

Колумбия запази второто си място в решителната квалификационна група, след като се наложи с 2:1 над Парагвай като гост. Въпреки червения картон на Фреди Гуарин и гола на Хорхе Рохас рано през първата част, колумбийците стигнаха до пълен обрат с попадения на Марио Йепес преди и след почивката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация