Бейл не е най-скъпият в света, Перес разкри колко са похарчили за трансфера му

09:44
Бейл не е най-скъпият в света, Перес разкри колко са похарчили за трансфера му
Противно на писанията в медиите, Гарет Бейл не е най-скъпият футболист в света. Рекордът за най-скъп трансфер все още принадлежи на португалската звезда Кристиано Роналдо. Това стана ясно, след като президентът на Кралския клуб Флорентино Перес обяви официално точно колко пари са били похарчени за привличането на Бейл от Тотнъм през това лято.

Във връзка с появилите се слухове, че уелският национал страда от тежка контузия, босът на Белия балет сподели, че застрахователната му сума се равнява на платената за него трансферна цена.

"В момента Бейл не е измъчван от сериозна травма. Той може да играе още срещу Малага този уикенд. Бейл е застрахован срещу всякакви злополуки за сумата, за която бе привлечен - 91 млн. евро.", разкри Перес.

До този момент упорито се твърдеше, че Бейл е привлечен за сума от порядъка на 100 млн. евро. Така Роналдо остава най-скъпият футболист на планетата с трансферна цена 94 млн. евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Slayer
16.10.2013 13:19

Всичко това го правят с цел да се отпусне Гарет Бейл и да не го хулят всеки път като нищо не направи (защото това ще е доста често). И да не му натякват всеки път - ти си най-скъпия на планетата, а нищо не правиш.

Schweini31
16.10.2013 14:57

Пич то по тая логика на момченцето за да му свалят напрежението ще му свалят още от цената и накрая какво ще стане ще струва колкото Крум Бибишков.

ComeOnYouReds
16.10.2013 11:42

Бейл не можа да се справи с напрежението за най-скъп футболист в света,Роналдо не му харесваше да има по-скъп футболист от него и хоп изведнъж Бейл поевтинява с 9 милиона


16.10.2013 12:02

Следващото изказване: Разбира се,че не сме продали Йозил само за 50 млн евро.Това са глупости!Продадохме го за 50 милиона,но не евро а паунда!