Простихме се с Мондиала, но оставаме с високо вдигнати глави (видео и снимки)

23:05
Простихме се с Мондиала, но оставаме с високо вдигнати глави (видео и снимки)
Националният отбор на България окончателно се прости с голямата си мечта да играе на Световното първенство в Бразилия догодина. Трикольорите загубиха от Чехия с 0:1 в последния си мач от група "В" на квалификациите в зона Европа и по този начин не успяха да се класират поне за баражите. Единственото попадение в срещата отбеляза Борак Докал в 52-ата минута.

Лъвовете започнаха по-активно мача, но гостите първи успяха да стигнат до реално положение за гол. В 14-ата минута Козак бе изведен зад българската отбрана с дълъг пас, нападателят на чехите пробяга разстояние от около 40 метра и излезе сам срещу Владислав Стоянов в наказателното поле, но завършващият му удар мина над напречната греда.



В следващите минути от трибуните на националния стадион "Васил Левски" се чуха викове "Оставка" по адрес на премиера Пламен Орешарски, а малко след това феновете скандираха и името на бившия капитан на трикольорите Стилиян Петров.

В 27-ата минута Влади Стоянов отново трябваше да спасява вратата си, след като Ирачек бе изведен от Докал на чиста позиция. Десет по-късно Гаджев стреля от дистанция, но Плашил застана на пътя на топката и блокира изстрела му.

Момчетата на Любослав Пенев диктуваха събитията на терена в оставащото време до края на първото полувреме, но усилията им да открият резултата не дадоха положителен резултат. В 45-ата минута обаче Козак разтресе левия стълб на вратата на Стоянов с удар с глава след центриране отляво. Като цяло чехите бяха по-идейният отбор през първата част и само липсата на късмет им попречи да се оттеглят на почивка с аванс.



Втората част започна доста по-силно за нашия тим и първо в 49-ата минута Димитър Рангелов отправи техничен удар, а след това Илия Миланов в 50-ата минута стреля опасно с глава. При първия случай отлично се намеси стражът на Челси, а при удара на защитника на Литекс топката отиде в аут.

Чешкият отбор все пак успя да вкара гол в 51-ата минута. Крилото на Спарта Прага Борек Докал се възползва от невниманието в нашия отбор и се разписа след удар от над 20 метра, пращайки топката в долния десен ъгъл на вратата на България. В 65-ата минута силата на своя шут пробва Ивелин Попов, а само минута по-късно подобно нещо опита и влезлият като резерва Маркиньос. В 75-ата минута отборът ни остана с човек по-малко, след като втори жълт и съответно червен картон получи Петър Занев.



В крайна сметка, младият ни тим не издържа на напрежението и не успя да вкара изравнителен гол, допускайки едва първата си домакинска загуба в тези квалификации. Дания разби Малта на свой терен с 6:0 и ще завърши на второ място в групата с актив от 16 точки. След победата в София, Чехия излезе на трето място с 15 точки, докато България е четвърта с 13 точки. В другия мач от групата лидерът Италия завърши наравно 2:2 като домакин на Армения.

Ето как изглежда крайното класиране в групата:



Състави:

България - Владислав Стоянов, Йордан Минев, Илия Миланов, Иван Иванов, Петър Занев, Владимир Гаджев, Георги Миланов (Димитър Рангелов - 46), Станислав Манолев, Емил Гъргоров (Маркиньос - 56), Ивелин Попов, Венцислав Христов (Симеон Славчев - 73)

Чехия - Петер Чех, Франтишек Райторал, Ондрей Мазух, Марек Сухи, Михал Кадлец, Томаш Хюбшман, Борек Докал (Онджей Ванек - 84), Ярослав Плашил, Петърж Ирачек (Йозеф Хушбауер - 90), Либор Козак, Вацлав Кадлец (Давид Лафата - 89)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fred_duffy
16.10.2013 20:12

има бъдеще в тези футболисти ,ама някой трябва добре да ги подреди
- Ивелин Попов 10 мача не знае какво играе
- Бадема го играе Меси ,ама без топка
- Защитата пълен мрак
-Вратаря и той се издъни
Аре да не чакаме Чичовото пак да си пробва тъпите идеи?

Cx87ff9xd0
16.10.2013 13:39

Високо вдигнати глави - две победи срещу Малта (едната бая измъчена) и още една - срещу Армения. Когато пък играхме с човек повече, все пак. Това ни е успеха. И 5 годишно дете да питаш преди началото на квалификациите, точно 4-ти ще ни сложи. Зад Италия, Дания и Чехия, които са очевидно по-силни от нас и пред Армения и Малта, които са очевидните слабаци. Нищо сензационно, нищо ново и нищо за гордеене.

beneficato1
16.10.2013 13:15

Какво бъдеще имат тия чалгари ,не ставайте смешни-вижте разликата с Чехия дори движението им по стадиона показва футбол-нашите са ниски слаби и прости.Истината е че нямаме отбор- двата последни решителни мача падаш като пълен данак и пак браво страхотни сте-глупости.Погледнете истината в очите това е поредния провал.Пенев не става -няма нито опит нито авторитет ,няма и добри футболисти като чичо си.

RoSKo0o0
16.10.2013 17:48

Доста разбираш от футбол така като гледам *lol*

monte_carlo
16.10.2013 12:42

Извинявам се в бързината съм пропуснал някои букви и съм допуснал грешки в думите *lol*

monte_carlo
16.10.2013 12:40

Аз като цяло много мразя да губим, но съм на мнение и че с постоянни смени на треньорите до никъде няма да го докараме. Пенев заслужава поне още един шанс,ако се издъни отново, тогава смяната е задължителна, но за момента мисля че трябва да остане той. Бълария играе малко по-добре от преди, естествено има още доста грешки за оправяне, но не сме чак пълен дроб. Имаше по-назад и коментари,че не е трябвало да излизаме с такава схема, за да търсим победа с голове,а да играем за второто място. Ще ви кажа само едно- няма треньор в света,който дори и да има почти нищожни шансове за класиране на бараж да не опита всичко, за да се класира, в това му ршение стоя твърдо зад него да излезе нападателно. Ако пък беше Норвегия беше спечелила мача си и Швейцария беше направила равен,а Пенев играеше за 2-рото място, тогава какво щяхте да кажете,ако не беше хвърлил сичко в атака ?

caramell
16.10.2013 12:39

Този отбор на България има бъдеще! И аз го вярвам още от момента , в който дойде Любо Пенев. Вижда се , че гради нещо .. лека , по - лека ще го изгради. Аз съм сигурен в това! Най - важното е както каза Боби Михайлов : " Важното , че върнахме феновете на стадиона ". Това е от важно значение за напред в следващите квалификационни цикли. Нека бъдем с високо вдигнати глави , както си го пише в статията. Има хляб в този отбор - то се вижда. То средната възраст на отбора сигурно е 23-24год. МАКС!


Нека си пожелаем само хубави моменти за напред!

vaskooo
16.10.2013 10:40

Пръснахте се от кеф, когато всичко беше добре, нали ? Викахте, че има прогрес и уважавахте Любо, а сега като се издъниха 2 пъти, за които също смятам, че ние сме си виновни, веднага плюете ! Айде тогава дайте едно логично предложение за по-добър треньор, а не само да ми викате " смяна на треньорския щаб.." Че кога сме играли последните 10 години равностойно с Италия , Дания и Чехия, че даже първите 2 от изброените ги надиграхме и в свата мача ! Единствената ми забележка е, че не пусна Тонев, Мицански и Рангелов отночало, защото се вижда ясно, че Гъргоров е за В група . Миро Иванов и Мишо Александров също трябваше да намерят място, ама тези неща се виждат и лесно могат да се променят. И последно, имайте предвид, че най-добрите ни играчи са забити на скамейката в клубните си отбори и не получават никакви игрови минути ! Много е лесно да се плюе , но очевидно момчетата придобиват самочувствие при Любо Пенев, а също и от огромната подкрепа на БЪЛГАРИТЕ, така че спрете да мрънкате, защото освен в нападение играта ни заслужава адмирации.

RoSKo0o0
16.10.2013 10:16

Големи разбирачи и хейтъри изведнъж станахте. Егати помията има в България. Смешни сте само това ще кажа. И също така сте големи разбирачи. Като сте такива отидете вие да играете или да ставате треньори и не ми излизайте с курвенските си номера "те са професионалисти", то и вие трябва да си учите уроци ама не го правите и просто си оставате ама никой не ви закача.
Аз съм много доволен от компанията, защото гледам в перспектива. Аз явно виждам нещата много по-добре, отколкото 90% от "българите". Първото, което е погледнете групата ни. Три отбора, които играят всяка кампания на световно и европейско (очевадно тук нямаше как да се класират и трите) - Италия, Дания и Чехия. Най-тежкият отбор от 5-та урна, който няколко подред кампании направо си унжиава грандовете - Армения и най-тежкия отбор от 6-та урна. Имайки се предвид изравняването на футбола в последните години - това си е най-тежката група (откъдето и да се гледа). Реално преди да започнеше кампанията се чудихме как ще се борим с Армения за 5-тата позиция.
В крайна сметка Пенев наложи нов стил на игра, който не сме виждали от 10 години и налагаше млади футболисти. Средната възраст, ако не се лъжа е около или до 25 години и това е правилния подход. Смятам, че този отбор има доста потенциал и в кампанията за Евро 2016 определено ще сме доста по-силни (стига Пенев да остане).
И ето... националите ви предоставиха красив футбол, големи изненади, много емоции, нещо което никой не вярваше преди това и започнахте да плюете като видяхте, че паднахме 2 пъти. Аз пък сега плюя на вас *smile* Защото не сте никакви българи. Че какво правите в България, ако не подкрепяте страната си? Ми то толкова войни сме загубили, закво ми възхвалявате постоянно миналото?

Deckmaster
16.10.2013 09:39

Нищо очудващо в представянето ни. Преди мачовете мислех, че ще бием арменците у дома и един хикс там ще ги изпреварим, разбира се другите ще ни бият като маче у дувар, щото сме тотални некадърници. Е не стана точно така, но завършихме 4-ти както и смятах. Отборът пак си остава тотално некадърен.

my7k0o
16.10.2013 08:42

Абе до вчера лаехте с кучетата днес хейтарчетата устите ви големи като гъз на гей. Айде тишина че ми омръзна от специалисти и критици. Като сте такива кадърни земете станете треньори да видим за къв чеп ставате. Тук по форумите лесно, след мача дай да плюем - тапаци недорасли. Отворете си очите и вижте първо некадърното ни първенство и ми избройте 11 човека(не повече) които стават и са добри. Кретени!

danchojelevv
16.10.2013 08:31

Освен съдиите,особено срещу Армения има вина и Пенев,който остави резерва Михайлов ,Тонев и др,въпреки че ни играят редовно имат повече опит и самочувствие,а гола беше ,до голяма степен и вратарски

avalon2468
16.10.2013 07:41

каквото и да се приказва......за чудеса и крайни резултати от други места...истината е 4-то място......всичко беше много шум за нищо......загубата от Армения беше недопустима....НЕКА НЕщАТА ЗАПОчНАТ ОТНОВО С НОВ ТРЕНЬОРСКИ ЕКИП...ТОВА Е ЛОГИКАТА ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ ДО ТУК !

Omilron
16.10.2013 01:07

Честит Рожден Ден, Дамяне да си жив и здрав! Мерси че ми даде 50 лв. на заем ама не знам дали ше ти ги върна в петък. Дано са ми дали заплата до тогава.

popi68
16.10.2013 00:51

И накрая къде сме в класирането на кое място сме и за какъв прогрес става дума след като Армения е пред нас в класирането ако това е прогрес то здраве му кажи

popi68
16.10.2013 00:45

На всички драскачи дето защитаваха Пенев още след мача с Армения според вас това национален отбор ли е или Литекс+Бадема-Попов-Гаджев срещу Чехия за мен след този мач Пенев трябва да напусне на момента не знам къде го искат но колкото по бързо го вземат , толкова по добре за нас ако иска на Валенсия да става ако иска на Реал или Барселона само да не е тук

fred_duffy
16.10.2013 07:46

Сега сме точно там където бяхме преди 2 години.За мен разлика дали е 4 или 5то място няма значение,ако за теб има - върви почерпи Любо и националите... Не сме на баражи защото няма нито една предпоставка да имаме силен отбор. Колкото до твоите причини: 1)Не е до късмет за група, а до урна - и докато завършваме на 4,5 място (за което има заслуга Чичовото) ще сме винаги в 5-та урна,т.е. очаквайте винаги ужасен жребий 2)Въобще не може да се твърди ,че ни режат съдиите - нашите футболисти са мега груби и безразсъдни, а това се вижда идеално и в ЕКТ 3)Снощи почти не видях пропуски,щото нямаше положения,същото беше на мача в Прага. Въобще проблема с липса на добро нападение не е на Господ , а на Пенев,и ако той не го реши,за къв чеп е треньор? С две думи,преди мача снощи си мислех ,че ако пък случайно бием и отидем на бараж,там задължително шведите или португалците ще ни разпорят задниците,а Лупо ще каже геройски че сме се представили "достойно" - така че снощи лъсна "голата истина" за треньорските умения на някой и некадърността на други.

DuFkaTa
16.10.2013 01:19

А я си препомни каде бяхме преди Пенев а !! Падахме и от едни от най слабите в Европа, Малта ли кои бяха там някфи измислени, на домакински мачове имаше нямаше 200 човека а днес 35.000 подкрепяха национала. Преди играчите се едно се подиграва с отбора а сега се раздават докрай. Не сме поне на баражи поради 3 основни причини (махнеш ли само една щяхме да играем бараж): 1)Късмет със групата: падна ни се можеби най тежката група !!! 2)Съдийски ущетявания: в не един или два мача съдийте ни порязаха. 3) Пропуски, ако не вкараш ще ти вкарат, пропускахме доста полужения.

Inevitable
16.10.2013 00:04

наша грешка че не се класирахме ама и групата не ни върви .. като я чуеш само - чехия дания и италия .. итрябва да се бием за 1во и 2ро ... а има групи с по 4 аутсайдера *sad* дано другия път *wink*

Futbulfen
15.10.2013 23:55

Аху, иху и накрая тихо.. стига глупости, не са ни виновни съдиите, гола вода сме!

fred_duffy
15.10.2013 23:51

Абе един надъхан треньор тип"Клоп" от Бундеслигата ще ни дойде идеално,ама подкупното БФС не го иска това

holigan4e
15.10.2013 23:50

Всичко в този живот става с работа и с много време ! Вижда се прогреса. По - добре играем от преди 2 години , защото за разлика от тогава сега хем си вярваме , хем играем с големите отбори като с равен. Сигурен съм , че ако Пенев остане , България ще се класира за Европейското ! Ако Пенев си тръгне съм сигурен , че ще дойде някой който го интересуват само парите и ще духаме супата ! НАЙ - ХУБАВОТО Е ПИчОВЕ , чЕ БОБИ МИХАЙЛОВ МОЖЕ ДА ЗАГУБИ ПОСТА СИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА БФС ЗАРАДИ ТОВА , чЕ НЕ СЕ КЛАСИРАХМЕ ЗА СП *wink*

fred_duffy
15.10.2013 23:52

а дано........ама надали

monte_carlo
15.10.2013 23:48

Пенев остава и Михайлов го каза... фред, да не бързаме пак от сега,че ние от 100 години все уж ще се класираме следващия път...

fred_duffy
15.10.2013 23:47

Пенев ще остане вероятно като треньор защото следващия формат на Евро е с 32 отбора - е ,ако и тогава не се класираме ,вече ще бъде смешно

TaTa_Martino
15.10.2013 23:58

24 отбора ще са

monte_carlo
15.10.2013 23:44

Владо Стоянов не беше виновен за гола, да има още какво да учи, не е от ранга на Чех,но не е и от слабите вратари,а и има още доста години пред себе си.

MiTaKa_D
15.10.2013 23:42

Започваме добре, завършваме зле за съжаление.*sad*

fabregas3
15.10.2013 23:41

Какви високо вдигнати глави,в крайна сметка важно е класирането ,стига с това много добре играхме ама паднахме, стига сме ги толерирали тея некъдърници и циркаджии *sad*

Dreick
15.10.2013 23:37

Ей стига плювахте! Тука след първите мачове свършвахте от кеф и спамехте какви лъвове са наще сега ги псувате! Вие сте продажни еничари, това сте вие! Като не подкрепяш един отбор когато пада, не го подкрепяй и когато бие!!!

monte_carlo
15.10.2013 23:42

Ами аз още вчера го казах в една статия, навсякъде писаха ще смажем Чехия, ще ги бием със 100 гола, аз писах, днеска да не се окаже,че ще ги псувате, тъй като мислех трезво и нещата са на лице, всеки втори псува. Мене не ме е яд изобщо,яд ме беше на миналия мач, тоя нямаше значение.

fred_duffy
15.10.2013 23:35

...и още нещо трябва да разберат националите - получиш ли червен картон за глупост - забрави за националния поне 1 година
Това пак зависи от треньора обаче.

wba
15.10.2013 23:34

Какво оставаме с високо вдигнати глави ??? Отново сме последни в групата (като не броим Малта ) ????

RangerSS
15.10.2013 23:31

Да го еба, тъпо ми е. Тия келеши пак намериха начин да се осерат. Гъргоров е тъп педал, Занев е тъп селянин, а най-тъпото е че алтернативите са още по-тъпи.

Тъпа работа.

generiks
15.10.2013 23:25

Уж офанзивна тактика с 144915183 нападатели и нито едно чисто положение. Занев пляска, ръченици играе, прави циркови номера както в родното първенство и очаква рефера с баница да го гощава. Първото полувреме малко двуметрови центрирания за високия 10 метра Гъргоров и очакват победа с 3 гола разлика, хах, те един не могат да вкарат, камо ли 3. Коментаторът пък вижда светло бъдеще за националния отбор, след 2 поредни загуби. Аз лично виждам нашите национали пред телевизорите през летните нощи на 2014 година!

fred_duffy
15.10.2013 23:20

не нам от какво трябва да сме горди?
От 4 мача губим 3 ,едвам вкарахме 3 гола,отзад трагедия,смешен отбор

RangerSS
16.10.2013 00:04

Някъде написал ли съм това ? И аз искам Хипер Мега Велик Тренер, някой , който ще преобрази всички келеши, ще ги превърне минимум в Стиви Джи и Дел Пиеро. Да го еба, колко според тебе ще иска такъв треньор и ще иска ли да се захваща с Национала ? В БФС ли си, президент ли си че си толкова вътре в нещата с "подкупното БФС" ? Проблемът е в моментната форма, видя се през квалификациите че сме по-добри от това. НЕЗАВИСИМО от последните представяния, аз съм твърдо зад национала, показаха че са колектив, показаха че не са женските полови органи, които в последните години се свързваха с национала. Показаха че никой не е над национала, и ВЯРВАМ че вървим нагоре оттук нататък.

fred_duffy
15.10.2013 23:49

ами тогава да запазим Бадемчето за следващото световно 2018,ще извикаме и Пеев,Благо-Джиизеса,Янкович и почваме ......да се надяваме

RangerSS
15.10.2013 23:45

Ти действително си мислиш че сме Англия и тренерите за национала се редят на опашка. Пената си е достатъчно качествен. Пената виновен ли е че Манолев го ебават от колко време в клубният му отбор и съвсем не е във форма ? Че Жоро Миланов в момента си търси мястото в ЦСКА ? Че Гаджев и Гъргоров играят и винаги са играли на приливи и отливи, защото клубовете им са пълни с дебили ? Още от загубата от Италия се знаеше, че го духаме. Тъпо ми е че не се представихме добре накрая, обаче в тая ситуация грешката ще е да се маха Пенев. Щото след година ще гледаме пак мърши как демонстрират татуировки и прически, а не футбол.

fred_duffy
15.10.2013 23:33

трябва първо качествен треньор да си намери,щото само с декларации по пресконференциите няма да стане Този треньор трябва да опитва да намери правилните хора за отбора, а не да се опитва да го подмладява с Бадемчето,Рангелов и Минев,които никой ги не иска никъде.

RangerSS
15.10.2013 23:28

Фреди, от 3-те загубени мача 2 от съперниците ни (Италия и Армения) бяха подпряни от съдията малко или много. Чехия ни биха поради падналото ни самочувствие и факта, че мача беше без смисъл. Манолев, Гаджев и вратарчето нямат работа в национала. Тъпото е че няма кой друг да се извика.

Salient
15.10.2013 23:20

Даже 5-ти ще завършим....за 1 мач от 2-ри до 5-ти...Няма да има по-горна урна..

norwich_ajax
15.10.2013 23:20

браво жабчовци 2:2 поне ше ни спасите 4тото място*beer*

norwich_ajax
15.10.2013 23:18

абе ние се си намираме оправдания в счиките мачове ни ощети садията...мани мани

norwich_ajax
15.10.2013 23:17

хахаха абе май ше сме 5ти жабарите губят от армения 1:2 *joking**joking**joking* баси мизрната история само малта останаха по слаби от нас язак за сичките ни надежди

FandeBarcelona
15.10.2013 23:14

Много слаб мач... Разочарован съм... *sad* Пенев не избра подходящия състав днес.. Иначе браво на Попето и на Стоянов - те го заслужават! Като цяло играхме добре и показахме, че можем да бъдем истински отбор!

respect_kn
15.10.2013 23:14

2 шиб*ни години правихме хубавата баница. Беше за чудо и приказ. И кво стана обор мангали ни победи насред АРМЕНИЯ и Чехите ни скриха топката. Така стана на волея бяхме уникални до полуфинала с Италия и умряхме и сега Армения ни спра просто не ми се говори.

norwich_ajax
15.10.2013 23:13

а тия германия и швеция пак май са уредили за 4:4 мача *lol**lol**lol*

Yambol
15.10.2013 23:20

3-5 за Германия 77мин. *lol*

branimir2
15.10.2013 23:12

Мача срещу Армения беше решаващ ,но яко ни прецакаха!

norwich_ajax
15.10.2013 23:12

пак ще си викам за англия... явно няма да сме живи да гледаме нашите на световно дано поне нашите внуци оспеят. и говоря конкретно за световно защото е много по голям форум от европейското....

aa2
15.10.2013 23:13

Дано твоите внуци Оспеят да се научат да пишат ГРАМОТНО!!!

norwich_ajax
15.10.2013 23:06

лично аз останах разочарован очаквах днес да биеме тапите чехи....уж сме много добри и кво пак сме 4ти и взехме само 3 мизерни победи тоя цикал - 2 над джуджето малта и 1 измачена над армения....

keksa110
15.10.2013 23:04

Пенев Трябваше оште от начало да пусне Рангелов и Тонев .....

dido9730
15.10.2013 23:02

Защо сте против Маркиньос да бъде в националния.Ако играе момчето играе добре нямам нищо против.

Juventus333
15.10.2013 23:04

Правят се на националисти.

DJIMSZ
15.10.2013 23:02

Няма ли кой да каже на Пенев и сие, че е важно д бъдем втори! За всеки трезво мислещ баража беше мираж! Пак показваме, че сме...Освен желание нищо друго не показахме! Липсва ни интелект! Ха сега ме псувайте!

norwich_ajax
15.10.2013 23:04

и аз сам сагласен с тебе брато, баража беше мираж важно беше да сме 2ри за престиж и за коефициент ама ние се хвърлихме за някво чудо.... по добре да бяхме играли предпазливо да ги биеме дори 1:0 и да сме втори само италия пред нас...

petko9305
15.10.2013 23:00

Дания-Малта продаден мач и ако от фифа не разследват този мач, то за мен футболът приключи

Juventus333
15.10.2013 23:03

Те Малта са толкова зле.... Това, че ние не можем да си направим лесно си е наш проблем. *smile*

norwich_ajax
15.10.2013 23:02

що да е продаден > щото биха джуджака малта 6;0 ли ? ами ние с колко ги бихме

Juan_Mata10
15.10.2013 23:00

Смешен картон,а кво да каже за Стоянов пълна риба

footskater_sam
15.10.2013 23:00

Ама винаги сички безкрайно критични, има стотици спестени картони и примери за много по-сериозни изяви. В такъв важен мач така да ми фърлят картони, като ненормални .. Добрия съдия трябва да прилага правилата според игравата обстановка ..

NoDiggity
15.10.2013 22:57

Ако някой ще го успокои, Исландия и Швейцария бъркат сметките, така че и да бяхме били все тая *smile* Иначе браво на момчетата, въпреки че тоя мач не играем добре! Направихме добри квалификации! Евро 2016 ни очаква! *smile*

norwich_ajax
15.10.2013 22:59

да ама щяхме да сме 2ри в групата а не 4ти

Absolado7
15.10.2013 22:55

За иронично ръкопляскане жълт картон..м да да *sleep*

AriesBG
15.10.2013 22:54

Иречек сиполучи картона за успорване на съдийско решение ....съдията не ни е виновен че сме калпави.

wesselin1994
15.10.2013 22:52

А Иречек като викаше на съдията не 1 или 2 пъти, кво прайм? Ебахти простотията пак.

Rasho79
15.10.2013 22:52

Поредната съдийска секира за нашия отбор!!!

fred_duffy
15.10.2013 23:17

кво ни е виновен съдията като сме нещастници?

holigan4e
15.10.2013 22:51

Тоя съдия е пълен смешник. Не може да дава картон за иронично пляскане от страна на Занев. Това е смешно. От Чехия оня с дългата коса много остро оспори едно решения на съдията и оня тапир със свирка нищо не му каза . Всичко е против нас

Agger5LFC
15.10.2013 22:51

35 000 души са отишли да ги гледат и не им се тича и това е и какъв е тоя циганин Маркиньос ли е какъв е там не знам как може такава печка да е в националния ни отбор нямам думи бразилец да играе за България е ми то така може да дойде и някой турчин да си вземе българското гражданство и е готов за националния.

man4estara10
15.10.2013 23:15

Пича направи повече от половината отбор за малкото време в което игра.А пък по твойта логика националния на Германия и Франция няма да съществува.

Juventus333
15.10.2013 22:57

В Германия играят какви ли не и там не се оплакват, а и вижте къде играят те в момента. В България да има някой черен ще му кажете циганин. Не знам какви хора сте. *smile*

metallingus
15.10.2013 22:54

Той е от доста години тука, мисля, че говореше по-добър български от някои българи..

norwich_ajax
15.10.2013 22:51

абе ако е като йозил... нека идва ама тоя маркинйо е пален беаздарник

Absolado7
15.10.2013 22:50

И затаво "ръкопляскане" на Занев в такъв важен мач чак за жълт картон ли... е не бе нужно чак толко ! *angry*

AriesBG
15.10.2013 22:50

Мъчно ми е да го призная, но нашите родни юнаци са много ПРОСТИ.За пореден път наивни нарушения и отново червен картон.Изобщо тези квалификации сами се бихме.Абсолютни безумия.Бягат, стараят се, правят положения обаче тая простотия просто ни съсипва тотално...просто нямам думи!

Double_De
15.10.2013 22:49

Много има още да учим докато се научим : )

luiz_lfc
15.10.2013 22:49

Картон за аплодисменти първия в историята на футбола!

MessiMania
15.10.2013 22:50

ахахаххаха Първи път ли гледаш Футбол ??? Винаги се дава жълт картон.

monte_carlo
15.10.2013 22:49

Е в предният мач аз лично бях на мнение,че картоните ни бяха реални, но тука този жълт картон не мога да го проумея, освен съдията д беше забравил,че нашият има един жълт преди това...

Salient
15.10.2013 22:48

И аз това се чудя...2-ри жълт, dмd за к'во?!?

luiz_lfc
15.10.2013 22:47

Тоя картон за какво беше даден някой разбра ли?

kaizerabg
15.10.2013 22:41

До коментар [@comment 1491304] от [@user norwich_ajax]:

Още ли си тука бе бАлгарин ....

kaizerabg
15.10.2013 22:39

Ако на вратата не беше Чех сега щеше да е най-малко 4-1 .......

122333444455555
15.10.2013 22:36

Хайде правете поне Х-са да не е поне загуба Има още време не се знае до последно

deitona22
15.10.2013 22:32

Публиката скандира името на Пенев.Друго няма да кажа

Salient
15.10.2013 22:32

Много зле...въобще не играем както можем и накрая се случи това, от което се опасявахме..

norwich_ajax
15.10.2013 22:29

абе глупаци печки нямат място в националния отбор да си ходи в африка тоя кюнец

norwich_ajax
15.10.2013 22:27

ОМГ КАК може да вкарва тоя кюмюр та той дори не е балгарин

kaizerabg
15.10.2013 22:29

Фани млъкни бе .... пише се БЪЛГАРИН

Double_De
15.10.2013 22:27

Ми като не посрещат много ясно при такова пространство ще бие, и общо взето така се правият нещата. За европейското ще се надяваме повече тук всичко свърши...

mancho_unt
15.10.2013 22:27

Пускай Маркиньос .... да беше извикал и Камбуров ....

Phantom1112
15.10.2013 22:26

Хубаво си го обиждате вие Николай Михайлов..

monte_carlo
15.10.2013 22:25

Топката топна точно пред Владо, не е виновен той.

norwich_ajax
15.10.2013 22:23

ТОЯ ВЛАДО НИщО НЕ НАПРАВИ....УЖ ГОЛЕМИЯ ВРАТАР.....*devil*

deitona22
15.10.2013 22:26

Топката тупна пред него бе !!! Ако беше Михайлов сега резила да е 0:3-4

rad011
15.10.2013 22:23

Нееееееееееееееееееееееееееееее*cry**cry**cry**cry*

norwich_ajax
15.10.2013 22:22

и се чудая за кво сяко второ полувреме почваме толкова силно а не още от началото ?

norwich_ajax
15.10.2013 22:21

нема преди буфон са чех как може да ни се паднат двата отбора с най добри вратари в света ?!??!*devil*

norwich_ajax
15.10.2013 22:18

трябва ни мощ в атака а се вижда и че манолев не е в форма

norwich_ajax
15.10.2013 22:17

трябваше рангелов на мястото на идиота гаргоров и сащо говедото гаджев да се маха както и занев тва трябваше да са трите смени а не гошо миланов

TaTa_Martino
15.10.2013 22:14

Датчаните пак яко ги бутат 2 дуспи им дават за едно полувреме

monte_carlo
15.10.2013 22:15

Той мача си е ясен разгром там още преди да започне.

monte_carlo
15.10.2013 22:14

Трябва да се стягат нашите да ни отсрамят поне, досега често играеха повече вторите полувремена, да ги вдига Пенев и да започват да играят както трябва ! Толкова хора са отишли да ги гледат,а на мене не ми се струва да играят със сърце...

skrimovtodor
15.10.2013 22:14

Дания- Малта 4-0 на полувремето. Докато при мача България-Армения това беше само слух сега вече всичко е от ясно по-ясно.

Banditos
15.10.2013 22:12

четвърти ли ако чехите ни бият отиваме предпоследни демек на 5 място пфф

TaTa_Martino
15.10.2013 22:11

нашите се едно играят за равен за никъде не бързат.само да не паднем че ще сме 5-ти в групата и язък за всичко ще се осерем баш по български накрая

norwich_ajax
15.10.2013 22:10

абе как армения ше бие италия бе осазнайте се тва че са повели нищо не значи италия ше ги обарне поне 3:1 гаранция

RMcF_
15.10.2013 22:09

M/у другото ако Чехия ни бият..Армения бият Италия..дания мн ясно вече са били..можем да останем 4-ти в групата си..каква я мислехме тя каква стана......

monte_carlo
15.10.2013 22:08

Армения,ако вземе нещо от мача си с Италия ще го направят не защото са добри,а защото италианците са едни от най-корумпираните и на клубно и на национално ниво.

GaLeRiaN40
15.10.2013 22:07

За жалост трагично полувреме,в момента даже Армения ни минава и сме 4-ти!Дано през второто се събудим и да победим,все тая вече дали с 3 гола разлика и с 1,важна е победата !!

monte_carlo
15.10.2013 22:05

Доста скучен мач и съм на същото мнение като преди победа за един от двата отбора с не повече от гол разлика. Като за момента чехите повече заслужават победата. Ясно се вижда,че макар и в криза са по-добри от арменците, както го казах и преди мача ни с Армения, за мене чехите са по-добри...

holigan4e
15.10.2013 22:03

Как ще вкарат 3 гола за 45 просто не знам. Ако ще самия Господ да играе за България пак не виждам как ще се случи.

RMcF_
15.10.2013 22:02

Италия - Армения 0:1 явно жабарите ше пускат.

norwich_ajax
15.10.2013 22:04

кво ни интересува тва нас бе ей баси тапите сметкаджии сме... и тоя глупак коментатора не спря да прави сметки за мачовете на норвегия и швейцария... трябва да гледаме нас си нека парво биеме 3:0 и после може да погледнеме другите резултати ама така като гледам ше е чудо и равен да опазиме

norwich_ajax
15.10.2013 22:02

а ве кво праи тоя гаргоров на терена ???? тоя да се маха веднага и може и да биеме. и за какво центрират само кам него като той е 1 метар висок ?

LevskiSf92
15.10.2013 21:43

Няма бе то се е видяло,че няма да се класираме на това Световно.Нищо м*йната му аз най-накрая видях националния да играе с желание,хъс и спортна злоба нещо което липсваше преди.И най-вече трябва да благодарим на Любо Пенев.Той направи страшно много за отбора,направи отбора от едното нищо да играе като равен с равен с отбори като Италия,Чехия и Дания.И наистина ако съдиите не ни бяха попречели и в 2та мача срещу Дания и миналия с Армения си личи все пак,че не сме готови все още трябва много работа.Ще видите как на следващото Европейско ако Любо остане и продължаваме все в същия дух,живот и здраве ще се класираме.Едно огромно благодаря на момчетата и на Любо Пенев *smile*

Highbury
15.10.2013 21:30

Наште ОСТАВКА ли скандират ??!?! НА кой оставка ??! Освен за Перуката ама......

LevskiSf92
15.10.2013 21:34

За Орешарски *wink*

DuFkaTa
15.10.2013 21:20

Абе я кажете каде мога да гледам мача плсс ??

RMcF_
15.10.2013 21:12

Българите доказаха, че са достоен народ..Ръкопляскоха на химна на чехите! Голям народ сме!

Bufalobill
15.10.2013 21:07

А , ако бием и след това Франция ,която сега има 14 точки не победи Финландия какво става ?

LevskiSf92
15.10.2013 21:06

М да и аз съм на мнение,че Гъргов е на години вече и не е националния.По-добре щеше да е Тонев да започне титуляр,все едно успех лъвове !!!

kros4o
15.10.2013 20:56

Къде са Тонев, Димитров, Делев, Минев, а защо не и Маркиньос.

DuFkaTa
15.10.2013 20:48

И да паднем и да бием пак ще се напием !!! Напред лъвове !!! Както казва Леонид " Тonight we dine in hell "

RVP_Reus_9
15.10.2013 20:41

Вариантите:

1. България да постигне задължителна победа над Чехия.

2. Турция задължително да падне у дома от Холандия.

3. Общата голова разлика при победата на България и загубата на Турция да е 4 гола (пример - България бие с 2-0, а Турция пада с 0-2).

4. Румъния задължително да загуби у дома от Естония.

5. Дания да не победи Малта с достатъчно голям резултат, за да ни изпревари по голова разлика.

Dreick
15.10.2013 20:37

Мицански защо не е викан в националния?! контузен ли е?! той е перфектния избор за напред!!!

aguero7777
15.10.2013 20:32

Мощно Напред !!! Дали ще бием,дали ще загубим,няма значение !!! Българи Юнаци

enjo2
15.10.2013 20:30

добре че не играе маркиньос той тоя не е НИКЪВ БЪЛГАРИН по хубаво да си пуска истинските българи и само за гаджев не съм съгласен по добре някой друг останалите са ПЕРФЕКТНИ като сметнем изключим тези които имат картони тоест че и бодуров и дяков трябва да са вътре но нищо ... УСПЕХ ЛЪВОВЕ ДАНО ДА БИЕМ С 3 ГОЛА И ДА ИДЕМ НА БАРАЖИ РАЗБИРА СЕ И АКО РЕЗУЛТАТИТЕ В ДРУГАТА ГРУПА СЕ СТЕКАТ КАКТО ОЧАКВАМЕ

madridistaaaaaa
15.10.2013 20:23

Сигурна победа!Успех лъвове,нека отпаднем с гордо вдигната глава!

TheFruitMaster
15.10.2013 20:19

Ужас.. пак Гъргоров - от ЦСКА съм, но той в родната А група не блести, не знам какво се очаква от него... и Гаджев и той... ясно че няма добри футболисти на неговата позиция, но момчето е пълен статист при разиграванията... дано бием и то с разлика, но трябва мощ в атака, а с тези двамата сладури трудно *tongue*

kros4o
15.10.2013 20:59

Не мисля, че няма добри футболисти. Боби Галчев е много по-добър от Гаджев според мен *smile*, а Маркиньос пък е голмайстор в А група (до сега).

RVP_Reus_9
15.10.2013 20:39

Аз също съм от ЦСКА, но и на мен не ми допада формата на Бадема. Гаджев не е чак толкова зле като нацонал. За Венцито съм скептик. Иначе УСПЕХ ЛЪВОВЕ!!!!!!! НАПРЕД И ВСЕ НАПРЕД!!!

Schweini31
15.10.2013 20:18

Горе главите лъвове и отпаднем ще отпаднем с гордо вдигната глава.