Роби Кийн: Бербатов е от световна класа

18:40
Роби Кийн: Бербатов е от световна класа
Нападателят на националния отбор на ЕЙРЕ Роби Кийн заяви, че капитанът на България Димитър Бербатов е фантастичен футболист от световна класа и ще бъде основната заплаха за съотборниците му в отбрана в утрешната световна квалификация между двата тима.

"Играх с Бербатов в Тотнъм и сме много добри приятели. По време на срещата обаче ще забравим приятелството си за 90-е минути. И двамата искаме да спечелим този мач и ще дадем най-доброто от себе си. Бербатов е фантастичен играч от световна класа и ще бъде една от основните опасности за нашия тим. Определено няма да ни е лесно срещу него. Винаги е много трудно, когато играеш срещу толкава класен играч. Той е фантастичен нападател и съжалявам, че пропусна двубоя в Дъблин. Силата на нашия отбор е в колектива, а не в отделните индивидуални качества на футболистите. Показали сме, че може да печелим, независимо кои футболисти играят срещу нас. Искаме да зарадваме нашите привърженици. Единственият начин обаче това да стане и те да се приберат доволни е да победим и вярвам, че ще го направим. Сейнт Леджър се е развил много. Кейлъб Фолън е изключителен играч с хубав удар и може да допринесе за успеха на отбора. Надявам се и в бъдеще да играя с него", коментира капитанът на "детелините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
06.06.2009 00:35

Ако Бербатов е "Кукличка", незнам какъв е символа на гей обществото - Кристиано Роналдо. Но да не започваме с тази тема *wink*

Futbulfen
05.06.2009 23:29

Дано кукличката ни се размърда малко и покаже,че може да носи тая лента на ръката си.Айде успех на Бербатов..дано ни опровергае..силно се надявам

forever_levski
05.06.2009 19:34

6том мартин петров 6те играе зна4и няма проблеми *smile*

red_manutd_7
05.06.2009 19:12

Тези 90 минути няма да са по-близко от пет метра един от друг, освен в началото и края на мача и полувремето.Роби и свестен човек, също като Бербатов, но се раздава за 5 Бербатови.