Досена помолил Бенитес да го остави да напусне Ливърпул

21:04
Досена помолил Бенитес да го остави да напусне Ливърпул
Халфът на Ливърпул Андреа Досена разкри, че желае да напусне клуба и отиде в отбор, в който ще играе редовно.

Бившият играч на Удинезе дойде с големи надежди на "Анфийлд", но не успя да се пребори с конкуренцията при "червените" и често оставаше на резервната скамейка на тима. Все пак, Досена остана във фолклора на феновете на Ливърпул с превъзходния си гол срещу Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд", когато италианецът направи за смях Ван Дер Саар с прекрасен прехвърлящ удар и оформи унизителното за "червените дяволи" 1:4.

"Говорих с Бенитес и го помолих да ме включи в трансферната листа. Той е свестен и разбран човек и ми сподели, че при добра оферта ще ме остави да напусна клуба", коментира Досена.

"Проблемът е, че не играя достатъчно често, а не мога да се поддържам в добра форма само с тренировъчния процес, тъй като тук заради сгъстения цикъл, най-тежките тренировки са само по 40 минути", допълни италианецът.

"Знам за интерес на Ювентус и бих тичал пеша до Торино, ако ръководството на Юве реши да отправи официална оферта за мен. Искам да се върна в Италия и да започна нов живот", каза още Досена, цитиран от "Тутоспорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация