Московски тим примамва Любо Пенев

10:35
Московски тим примамва Любо Пенев
Московски отбор силно желае да има Любослав Пенев за наставник след края на световните квалификации. Според източник на “24 часа” става въпрос за “Динамо”.

Офертата била доста сериозно подплатена финансово, но националният селекционер бил твърд, че преди да се изиграе и последният ни мач от квалификациите, няма да я отвори дори.

Турски клуб също е изпратил предложение на Любо, който е един от най-интересните треньори в Европа. Отговорът бил напълно еднакъв с този към руснаците.
Договорът на Пенев като национален селекционер е за 2 плюс 2 години. Допълнителните обаче влизат в сила при съвсем нови условия от страна на селекционера и той трябва да се съгласи.

В момента Любо получава точно половината от заплатата на предшественика си Лотар Матеус. Резултатите обаче са около три пъти по-добри от тези на германеца.

Преговорите за новите условия на Пенев вероятно ще стартират още след мача с Чехия.

“Говоря от името на целия отбор, искаме Любо да остане. Той ни учи на всяка тренировка. Дори се шегуваме, че имаме още време заедно, но той не ни дава и миг покой”, заяви вчера капитанът ни Ивелин Попов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация