Наказаха тежко последния в австрийския елит

21:49
Наказаха тежко последния в австрийския елит
На първодивизионния австрийски футболен клуб Адмира Вакер са отнети 8 точки за нарушение на регламента на австрийската лига, съобщи днес от местната футболна централа, без да даде причините за наказанието, както е според договорката с клубовете.

Санкцията влиза веднага в сила и Адмира Вакер е на последното място с 0 точки след 11 кръга от австрийското футболно първенство на 9 точки от предпоследния Вакер Инсбрук.

Адмира Вакер, която още няма позиция за наказанието, може да обжалва това решение на австрийската футболна лига в срок от две седмици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
14.10.2013 22:56

Ееее, мноого се надявах Адмира да остане, а Вийнър да си отиде, но явно няма да си получа желаното.Вийнър вече няколко години спасяват кожата с много късметлииски голове в последните секунди, с много рикошети и т.н., време им е да отпаднат.Адмира бяха много готин отбор преди 2 сезона когато дори се бореха за титлата, но в края издишаха.Никога няма да забравя мача им с Рапид, който завърши 5:3, тогава останах без думи, брутален мач с много обрати и интрига.Надявам се на чудо, но не вярвам.Дано се върнат бързо!!!