Пенев: Влизаме смело в битката

20:19
Пенев: Влизаме смело в битката
"Всички са абсолютно подготвени за мача. Момчетата винаги са нащрек, това изисквам аз от тях. утре влизаме смело в битката и ще опитаме да постигнем това, за което сме тренирали през тези два-три дни след мача с Армения, коментира селекционерът на националния отбор на България Любослав Пенев на пресконференцията преди мача с Чехия.

Двубоя от световните квалификации е утре от 21,15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Пенев каза още, че не мисли за баражите, а как отборът да спечели мача с Чехия и да защити второто място в групата. "В момента не мислим за бараж, а как да се представим добре. Важното е да спечелим. Искаме да защитим второто място в групата и реномето си. Нашата група е най-трудната от европейските, а няма отбор, който да ни е надиграл. Нито Италия, нито Дания, нито Чехия, нито Армения", каза още Пенев.

Той вярва, че неговите играчи имат сили да победят Чехия с три гола разлика, което ще запази шансовете за класиране на бараж. "Въпреки че ни трябва убедителна победа, няма да играем хазартно, а със стил и дисциплина. Може би ще рискуваме малко повече от нормалното", каза Пенев.

Селекционерът не пожела да коментира темата дали ще остане начело на националния отбор и за следващия квалификационен цикъл. "За мен този въпрос не стои на дневен ред", каза Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sYsTemX
15.10.2013 07:16

Дано счупим каръкаааааааааааааааааааааааааааааааа