Лампард става футболен мениджър

20:08
Лампард става футболен мениджър
Полузащитникът на Челси Франк Лампард заяви, че възнамерява на навлезе в треньорския занаят, след като прекрати кариерата си на професионален футболист. Лампс разкри, че е научил много от работата си със специалисти като Жозе Моуриньо, Гуус Хидинк и Луиш Фелипе Сколари, и това го кара да смята, че ще успее да се справи с това предизвикателство за в бъдеще.

"Преди време си мислех, че като прекратя кариерата си, ще се отдалеча от футбола, но сега взех съвсем друго решение. Искам да стана футболен мениджър и да постигна големи успехи, както правя сега на терена", коментира Лампс, цитиран от британските медии.

"Винаги съм бил в добри отношения със своите мениджъри и това ми е помогнало до голяма степен да усъвършенствам играта си. В следващите години ще отида на курсове за треньорски лиценз и се надявам някой ден да водя голям отбор като Челси", допълни полузащитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
06.06.2009 00:38

За мен Челси не са фактор към футбола, но си имам цялото уважение към Тери и Лампард - играчи които бяха в клуба преди ерата "Чичо Роман". Пожелавам му успех и след години да ни радва, така както много други бивши звезди го направиха.