Здравков: Започваме да се готвим за дербито с ЦСКА

19:56
Здравков: Започваме да се готвим за дербито с ЦСКА
Старши треньорът на Левски Антони Здравков изрази задоволство след успеха над Пирин Гоце Делчев с 5:0 и заяви, че оттук нататък отборът започва да се готви за предстоящото дерби срещу ЦСКА.

"Тази победа не е само за самочувствие. Хубаво е, че нещата, които изпробвахме се получиха. Някои от чужденците няма откъде да ме познават. Бързо намерихме общ език. Все пак аз говоря техния език, а момчетата са интелигентни и ме разбират", коментира Здравков.

"Нещата не са цветущи, въпреки победата, но ще изглеждаме със сигурност по-добре срещу ЦСКА. Работа като обем винаги ще има. От понеделник трябва целенасочено да работим за мача срещу ЦСКА. Самите футболисти трябва да повишат самочувствието си. Днес се видя на моменти, че бе допусната лековатост в отиграванията ни. Трябва да бъдем през цялото време концентрирани", каза още специалистът.

"Взех трудно решение, но не съм се съгласил трудно. Знам какво предстои и колко е тежка ситуацията. Нямаме много време, но аз не се притеснявам. Аз вярвам, че отборът трябва да играе по-добре. Вярвам, че ние имаме сили до последно да се борим за целите си", каза още Тони Здравков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари