Младенов: Полезен мач за нашето развитие

16:59
Младенов: Полезен мач за нашето развитие
"Още при жребия си знаехме нашите шансове, защото сме наясно с нашия си потенциал. Знаем какво е ЦСКА, не сме си правили илюзии, че ще се класираме. Макар и да започнаха късно подготовка, макар и да имат много проблеми, ЦСКА показа, че работи правилно", каза старши треньорът на Хасково Димчо Ненов след равенството 1:1 на собствен терен във втора среща от 1/16-финалите в турнира за Купата на страната.

ЦСКА спечели с 6:2 първата среща и продължава напред с общ резултат 7:3. "За нас е много позитивно, че се срещнахме в този етап на турнира с ЦСКА. По-добре е така, отколкото да играем с отбори, с които ще се боричкаме вместо да се опитаме да покажем футбол. Днес като домакини се опитахме да направим точно това. Разбира се, за ЦСКА мачът е от друго естество. Но за нас това беше един добър урок, защото се опитваме да вървим напред и като клуб, и като отбор и футболистите като индивидуалности."

Стойчо Младенов, старши треньор на ЦСКА: "Това беше един мач, който трябваше да се изиграе и ние го изиграхме. Това е. Вече се настройваме за следващия мач, който е много важен за всеки армеец. Най-хубавото днес е, че нямаме контузени, защото теренът не беше много равен, а беше и твърд. Доволен съм от тези, които излязоха днес на терена."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация