Петев поема закъсали поляци

09:26
Петев поема закъсали поляци
Ивайло Петев ще търси утеха от шока, който изживя на "Герена" в Полша, твърди "Меридиан Мач". Според изданието, бившият треньор на Лудогорец е много близо до договор със Заглебие.

Полският клуб, който се намира на 14-о място от 16 отбора в елита, за втори път се обръща към Петев.

Преди около месец специалистът е преговарял със Заглебие, но в крайна сметка трансферът не се осъществи.

Ден след като Ивайло Петев беше съблечен позорно на "Герена" и след това отказа да поеме Левски, поляците са се свързали с него и са му предложили договор. Очаква се в началото на следващата седмица Петев да дадеокончателен отговор на Заглебие.

Там в момента играят родният национал Павел Виданов и Любомир Гулдан, който беше заедно с Кмета в Лудогорец. Ако се стигне до договор, Петев ще бъде първият български треньор в Полша.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMcF_
12.10.2013 21:35

Там има 1 футболист който му е свикнал - Любомир Гулдан... а и Павел Виданов все пак българин...Дано направи нещо и той, че наистина да се докаже.

krasi233
12.10.2013 19:35

Успех на човека по добре там от колкото в тоя зверилник наречен А група

onzzy
12.10.2013 14:53

След показното разсъбличане на Ивайло Петев от фенове на ПФК "Левски", молби за треньори на "синия" отбор са подали Евгени Минчев и Азис.

darkway
12.10.2013 14:39

Хаха мениджъра на Петев нали казваше че го искали от Шериф, Динамо, Кипър от Австрия водещи отбори в Полша и накрая кой го искал Заглебие 14-ят в Полша... Всеки вика вземи го ти!
Реално най добрата му оферта е била от Левски до момента, но какво ли не се каза и изписа.

manutd_forlife
12.10.2013 22:01

Заради вас е там! Оферта от Шериф имаше, но, човека си помисли, че ще успее да направи нещо в държавата си, ама избра точния отбор... Наистина няе трябваше да ви избира, ясно беше, че нещо такова щеше да стане. Много жалко, за човека, но може и да направи нещо с отбора от Полша.