Боби Михайлов: Не съм очаквал такъв сценарий

22:02
Боби Михайлов: Не съм очаквал такъв сценарий
След загубата с 1:2 от Армения в квалификационен мач за Мондиал-2014 президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов каза пред българските журналисти, акредитирани в Ереван:

"Футболистите трябва да останат заедно с това треньорско ръководство и да продължават напред, защото имат бъдеще."

Коментирайки току-що завършилия мач на стадион "Републикански" в Ереван президентът на БФС каза: "Със сигурност не съм очаквал такъв сценарий, с двама изгонени и цялото това напрежение, което бе тук през последните два дни. Домакините не ни надиграха, тях ги беше страх, точно затова казвам, че първото полувреме подходихме не толкова агресивно. С 10 и 9 души имахме повече голови положения. Момчетата се бориха мъжки с 10 и после с девет души, показаха характер и ние трябва да ги поздравим."

На въпрос на български журналист за съдийството на главния съдия Феликс Брих (Германия) президентът на БФС Борислав Михайлов отговори: "Нямам право да коментирам съдийството, но според мен два червени картона в един мач, който се явява като полуфинал на нещо, са много. Все пак съдията е германец, но нямам право да го коментирам."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

avalon2468
12.10.2013 08:37

ДОЛНАТА МИШКА е член на съдийската комисия на УЕФА и не смее да си мръдне пръста, поне за да не ни режат. Всеки мач сме с червен картон, в тоя даже с 2. Безумна дузпа ни свириха в Дания. Това при Батето Бог да го прости никога нямаше да се случи. Когато имахме шансове в квалификациите знаем как свири Крондъл 97-ма/руснаците още не са го забравили/ и Колина 2003 с Белгия. Така се прави, а не само с мисъл за собствения келепир и нищо за защита на националния интерес като тая ДОЛНА МИШКА Михайлов. С Батето като шеф на БФС сега щяхме да се готвим за Баражите!

JORGE
11.10.2013 22:46

Освен теб, кой трябва. Не може да се продължава така. Кой трябва да подаде сигнал, ако не ти?